Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam najgorszego ojca na świecie ;(

Polecane posty

Gość gość

Najpierw gnębił mnie przez lata, mnie matkę i moją siostrę. Wyprowadziłam się z domu po 18 tce, bo nie mogłam tego znieść. Matka jest z nim w separacji, mieszka za granicą, moja siostra mieszka z mamą. Ojciec zawsze był okropny, ale odkąd urodziła mi się córka zmienił się, chciał utrzymywać z nami kontakt, itd. Niestety bardzo szybko mu przeszło. Dwa tygodnie temu obiecał mi, że zajmie się małą (ma 1,5 roku) od 21 do nad ranem, bo mamy wesele. Położyłabym ją spać miałby po prostu być z nią i tyle. Teraz od dwóch dni nie odbiera telefonów, a mojej siostrze kazal żeby przekazała mi że nie będzie się zajmował moim bachorem. I żeby nie było : do tej pory przez półtora roku zajmowal się małą tylko raz przez dwie godziny, gdy byliśmy z mężem w innym mieście u lekarza.

Gość gość
o jezu, to wynajmij opiekunkę zamiast siać lament na kafe. mój ojciec w ogóle nie utrzymuje ze mną kontaktu odkąd skończyłam 18 lat czyli już 7 lat i jakoś zyję i nie użalam się w internecie jak mi źle i niedobrze. masz swoje życie, to się nim zajmij, a nie przejmujesz się pierdami.

Gość gość
Jaką opiekunkę znajdę w jeden dzień? Po prostu wcześniej wrócimy i tyle. Trudno. Widzisz dla mnie to nie jest pierd, bo jak zwykle mnie zawiódł, mimo, że coś obiecał. Na dodatek nazwał moje dziecko "bachorem"

Gość gość
4/10

Gość gość
Cholera, czy dla Was wszystko to "prowo'"? Przyjdzie jedna z drugą, pozakłada jakieś bzdurne tematy, że dzieci siostry ją objadają albo że chce odzyskać dziecko z adopcji , a jak ktoś ma prawdziwy problem "prowo"

Gość gość
to nie jest żaden problem, bez trudu znajdziesz opiekunkęna jeden wieczór/noc w ciągu jednego dnia, po co masz internet, poza użalaniem się na kafe? dasz jakiejś dziewuszce 50 czy 100zł i po sprawie.

Gość gość
Olej ciula i tym razem na dobre olej

Gość gość
Olałam. Córką zajmie sie moja ciocia. Jednak bardziej ufam jej niż obcej dziewczynie. Powiedziała, że nie chce pieniędzy, ale kupię jej w douglasie jakieś dobre perfumy.

Gość gość
chcesz się załozyc o tego najgorszego?;)