Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie znoszę serialu RODZINKA.PL

Polecane posty

Gość gość

moja rodzina ogląda to wrecz nalogowo,teraz też wgapiaja sie w to pudlo ogladajac rozhisteryzowaną kozuchowską i karolaka z diastemą.nie można nic do nich powiedzieć,bo oglądają ten ogłupiacz dla plebsu,jak ja nie znoszę tego serialu 😠

Gość gość
ja lubie , kozuchowska super gra , i maly kacperek

Gość gość
ja też nienawidzę tego syfu. nie znam, ani nie zadaję się z ludźmi który oglądają taki chłam :p

Gość gość
ale jest pewien fałszu i obłudy,dodatkowo rodzina zamiast pogadać wieczorem,to skupia się przed telewizorem i ogląda takie badziewie 🖐️ właśnie zza ściany dudni mi kożuchowska i jej wrzask :o

Gość gość
tez nie lubie tego serialu, ale moja rodzina to ogląda , zauwazyłyscie że w tym serialu chodzi o to kto kogo w chu/ja zrobi ? albo rodzice synów albo odwrotnie, kto kogo zrobi w jajo

Gość gość
no to nie oglądajcie, w czym problem? siedzicie wszyscy na kupie w jednym pomieszczeniu, innego w domu nie ma żeby w tym czasie czymś innym się zając?

Gość gość
gość z 21:56 - dokładnie,wiecznie się użerają miedzy sobą i patrzą jak tu kogo wykiwać(zwykle chodzi o kase) kożuchowska dostaje spazmów i histerii nieadekwatnych do zaistniałej sytuacji, a karolakowi jest wszystko obojętne,jedynie szczerzy zęby do kamery :o

Gość gość
jest godzina 22,pora by powoli szykować się do snu,wyciszać,zjeść coś przed snem, a mi dudni kożuchowska zza ściany 🖐️

Gość gość
Całe szczęście, że nie oglądam seriali . Współczuję autorce :( . Głowa do góry, lepiej poczytać ciekawą książkę ;)

Gość gość
lepsze to niż na "na wspólnej", "pierwsza miłość" i inne tego typu g***a

Gość gość
Chyba chcieli zrobić cos na wzor ''Rodziny zastepczej'', ale niestety nie wyszlo im. Nie ten poziom...