Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AmirAaa

Wychodzę za mąż za syna Emira arabskiego i nikt mi nie wierzy

Polecane posty

Gość AmirAaa
żółć która saczysz poprzez klawiature do internetu calkowicie przyslonila ci mozg: Nie rozumiesz ze Al Chalifa to to samo co AL Khalifa:) Dynastia wywodzi się od początku 18 wieku:) Idiotko :) Prosze: http://en.wikipedia.org/wiki/House_of_Khalifa

Gość AmirAaa
Pokazujesz Szejka, a nie jednego z jego synów :)

Gość gość
Slub we wrzesniu w Bahrainie, na razie zmykam :)

Gość gość
tak tak slub z idiotka z Polski to dopiero rarytas :D bedziesz jesli juz to zwykla dziwka w haremie dla spasionego grubasa w kiecce :)

Gość gość emiratka
Mój mąż ma dopiero 62 lata nie jest taki stary ! Oczywiście muszę przejść na islam i nosić chustę . Zgodziłam sie że jak mąż posądzi mnie o zdradę to nie będę protestowała gdy nakaże wymierzyć mi karę 300 batów , to zgodne z prawem . Zresztą on jest bardzo liberalny powiedział że tylko trochę mnie okaleczy jakbym oglądała się na innych mężczyzn. aha w przyszłym tygodniu jedziemy do chirurga . Mąż jest oświecony i postanowił że zabieg obrzezania obowiązkowy w jego kulturze zostanie na mnie dokonany ze znieczuleniem . Już za 10 dni nie będę miała clitorisu ani warg sromowych -ale przecież tyle kobiet poddaje się teraz labioplastyce ! No cześć dziewczyny wiem że mi zazdrościcie -skręca was co ?!

Gość AmirAaa
wszystko sie zgadza, ja nie musze miec przyjemnosc, wazne zebym dziadkowi w sukience ladnie pale obciagala.

Gość gość
Wychodzę za mąż za syna Emira arabskiego i nikt mi nie wierzy, nawet wlasna matka i ojciec :(

Gość gość
Mnie skręca to obrzezanie, to musi być luksus.

Gość AmirAaa
Nikt mi nie wierzy, nawet lekarz w szpitalu psychiatrycznym w ktorym przebywam :(