Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, jakie kobiety uważacie za ładne?

Polecane posty

Gość gość

Wiadomo,że kobiety są straszenie wymagające pod względm wyglądu i czasem uważają się za mało atrakcyjne , więc jakie według was kobiety są atrakcyjne, co takiego mają w sobie?

Gość gość
ładne proporcjonalne twarze ,które mają coś w sobie. Ze znanych brunetek C.Zeta Jones, blondynka to np. Charlize Theron. Czasem uważam za ładne raczej przeciętne dziewczyny ale mające hm jak to ująć 'sympatyczną' twarz.Dodaje to bardzo uroku.

Gość gość
Mi bardzo podobają się dziewczyny o delikatnej naturalnej urodzie, nie za wysokie(max. 165), szczupłe, z zadbanymi długimi włosami.

Gość gość
nie mam konkretnego typu który uważam za ładny, jeżeli na kogoś miło się patrzy to moim zdaniem ta osoba jest ładna.

Gość gość
dokladnie to kobiecy punkt widzenia, brak kryteriow, wystarczy popatrzec a najwazniejsza jest twarz, cos w sobie, wlosy Facec***atrza inaczej, najwazniejsza jest figura, zwlasza 3 punkty, twarz i wlosy nie maja takiego znaczenia, rowniez "cos w sobie" tez nie, o ile kobiety cenia oryginalnosc, mezczyzni lubia masowe lalki Barbie ja oceniam facetow tak jak kobiety, musi czyms w wygladzie zaintrygowac, seryjni top modele z twarza bez wyrazu nie interesuja

ja uważam że ładne dziewczyny nie są wysokie, zgrabne, małe, moja koleżanka ma 156 cm i zayebiste nogi, sliczne, zero celeulitu, na ulicy nie ma faceta który sie nie obejrzy gdy chodzi w krótkich spodenkach , uważam takie za ideał , zwinna, lekka jak mgiełka

Gość STARY KAWALER BRONEK
Ja lubię grube dziewczyny 100 kg jest najlepsze lubię jak mnie zagniatają w łóżku

Gość gość
Mi podobają się dziewczyny o niebanalnej urodzie, np. Weronika Rosati.

Gość gość
Takie, które mają w sobie "coś". Oryginalną cechę wyglądu (krzywe zęby, garbaty nos), ale niekoniecznie, może to być coś w ruchach, sposobie mówienia. Ważne są proporcje, jeśli cała sylwetka, twarz wyglądają harmonijnie, to przeważnie dziewczyna już jest ładna. Nieważne, czy jest wysoka czy niska, ma małe cycki czy duże, długie włosy czy krótkie. Wszystko po prostu musi do siebie pasować. Moją uwagę na ulicy zwracają przeważnie dziewczyny, które nie boją się być sobą - oryginalnie ubrane, nietypowo uczesane (bardzo lubię bardzo krótkie włosy u dziewczyn), a przede wszystkim - uśmiechnięte i życzliwe światu. Uśmiech i pewność siebie nawet z szarej myszki mogą zrobić gwiazdę. Jestem hetero, mam męża, ale bez zastanowienia poszłabym na randkę z Florence Welch albo Famke Janssen :-)

Gość gość44444444444444444444
hmmm o "ładnym " charakterze ;) ktore nie uzywaja wulgaryzmow ;) bo te przeklinające sa okropne :P