Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i za bycie księżniczką w ciąży szwagierka ma karę

Polecane posty

Gość gość

co ona wyprawiała w tej ciąży, marudziła non stop, że już nie może wytrzymać, że ma dosyć, że kiedy się skończy ta ciąża, łaziła cały czas wściekła, trzeba było ją wozić co chwilę bo raz miała ochotę na pizzę, raz na kebaba, co chwilę zachciańki, w domu syf bo oczywiście przestała sprzątać, od razu na L4 poszla. No i urodziła brzydala, ta jej córa ma jakąś jajowatą głowę, wyłupiaste oczy, wygląda jak jakiś mongoł, ma pół roku a wygląda jak roczne dziecko jest wielka, waży już 9 kg, w ogóle to wygląda jakby FAS miała. No i ma głupi babsztyl karę za bycie rozwydrzoną babą w ciąży

Gość gość
:D :D :D

Gość gość
co za durna autorka :( Rozumiem, że szwagierka ma to dziecko sama ze sobą a twój brat już nie... Pogadamy jak ty będziesz w zagrożonej ciąży a potem karę dostaniesz i na przykład poronisz, albo urodzisz kalekie dziecko :(

Gość gość
Twoje może urodzic się takie samo - w końcu ma połowe genów od Twojego brata...

Gość gość
A co najsmieszniejsze,szwagierka brudzila autorce w domu i to autorka musiala wozic ja ne te kebaby,bo tak ja to boli. No i pewnie slinka jej leciala,bo szwagierka szybko teraz do formy wrocila a ona tlusta maciora musiala obejsc sie smakiem jak tamt wpierdzielala:D teraz trzeba sie wyzyc. Biedn autorka uslugiwalaszwagierce. Teraz pewnie za nianke robi:P

Gość gość
Ale się super czyta :D piszcie dalej :D

Gość gość
Ty na prawde masz cos z glowa:) chyba twoj lekarz nie przyjmuje w wakacje a leki ci sie skonczyly:D

Gość mroczny sztylet
kolejny temat bijatyka. dla głupich kafeterianek bijcie się i wyzywajcie

Gość gość
up up, no co tak najlepszy temat na kafe umarł ? wyzywajcie się dalej :)

Gość gość
Podobna do ciebie wiec czego tam?dziecko będzie dorastać i będzie ładniejsze z każdym dniem a ty na odwrót BRZYDALA

Gość gość
a ja zgadzam się z autorką, ile ta twoja szwagierka przytyła ? też nie trawię takich bab, które w ciąży nagle stają się księżniczkami, które tylko leżą brzuchem do góry i żrą przez 9 miesięcy, a potem nagle lament, że ponad 10 kg po ciązy zostało hehehee

Gość gość
W Polsce teraz bardzo duzo brzydkich dzieci sie rodzi, w sumie wiekszosc. Nie wiem skad to sie bierze ale zauwazylam na ulicach, w parkach ze ciezko jest spotkac ladne dziecko. Wiekszosc to jakies pokurcze :D

Gość gość
Autorko ciebie boli to, że ona "wpierdzielała" a nie przytyła, a ty wpierdzielasz i tyjesz w ciąży. A gdzie był twój brat, że ty ją wozić musiałaś?

Gość gość
ta jej córa ma jakąś jajowatą głowę, wyłupiaste oczy, wygląda jak jakiś mongoł, ma pół roku a wygląda jak roczne dziecko jest wielka, waży już 9 kg, w ogóle to wygląda jakby FAS miała. hahahaha to ladnego brata musisz miec droga autorko :)

Gość gość
hahahaha

Gość gość
Autorka nie ma połowy genów swojego brata, nieźli jesteście z biologii. Na chłopski rozum połowę genów to autorka może mieć swojego ojca, ale nie k***a brata.

Gość gość
a kto ją woził, po tych kebabach?

Gość gość
jej brat czyli mój mąż ją musiał wozić, dzięki laski za odpowiedzi ;P

Gość gość
gość dziś A co ma brat autorki do tego bachora? smiech.gif ---- Dużo, jest wujkiem, albo stryjkiem dziecka, a więc jednym z bliższych krewnych. XXXXXXXX Kretynki, szwagierka to siostra meza. A zona brata to bratowa. ---- szwagierka to także bratowa męża. XXXXXXX Idiotki, jak zwykle sie skompromitowaly krowy smiech.gif Hahahahahaha!!!! - Może się i skompromitowały, ale w jednym mają rację. Brzydota dziecka może pochodzić z rodziny męża autorki, więc sama może takie dziecko urodzić.

Gość gość
Nie autorko, nie musiał. Ale, że jest ona jego siostrą to po prostu chciał. A ty lepiej uważaj, bo twoje dziecko może wyglądać podobnie.

Gość gość
ty z 14.56 :D Nie kompromituj sie juz wiecej :D:D:D:D:D

Gość gość
aha i jeszcze wam odpowiem (tym, które w swojej złośliwości życzą mi również brzydkiego dziecka), mam już dwójkę dzieci, w obydwu ciążach pracowałam do końca, sprzątałam w domu tak jak normalnie itp, moje dzieci są śliczne :) więcej dzieci nie planuję więc wasze życzenia rozstrzskajcie sobie o kant tyłka :)

Gość gość
"moje dzieci są śliczne" :D Nie, twoje dzieci nie sa sliczne. One sie podobaja tobie. Tak, tak wiem....wszyscy obcy ci mowia, ze te twoje bachory to sa wyjatkowe :D Z grzecznosci ci mowia. Ewentualnie z litosci :D

Gość gość
15.10 wiadomo ,ze twoje dzieci sa sliczna ALE DLA CIEBIE napewno :D .

Gość gość
a co ma wyglad dziecka z zachowaniem matki w ciazy?? a tak na marginesie mala moze bys sliczna dziewczynka , moja znajoma urodzila corke i powiem wam ze to bylo najbrzydsze dziecko jakie widzialam :o , myslalam sobie biedna malutka taki potworek ale minelo z 5 lat a mala jak sie wyrobila ! nie do poznania , teraz jest bardzo ladna dziewczynka o delikatnej buzi

Gość gość
wszystkie te które w ciąży stają się "księżniczkami" powinny mieć za karę ochydne bachory

Gość gość
Wszystkie które źle życzą innym powinny mieć od dzisiaj permanentną s-r. aczkę. Kup słownik. I ciekawe za co twoja mama ma karę, że urodziła taką ciebie? Nieźle musiała nabroić...

Gość gość
ledowa ma brzydala i się teraz wk/ur/wia:D

Gość gość
hehehe no racja, uderz w stół a nożyce się odezwą, czyli odezwała się mamusia brzydala :P