Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec przyłapał mnie na seksie z facetem i źle to zrozumiał

Polecane posty

Gość gość

Mój brat ze swoją dziewczyną często to robi, przyprowadza ją do nas na noc. Ojciec jedynie pilnuje tego żeby im nie przeszkadzać, gdy brat miał 17 lat dał mu prezerwatywę. Ze mną natomiast była inna sprawa, jak ja miałam 17 lat to ojciec kazał mi usiąść i powiedział ,, Córeczko, seks jest rozkoszą dla mężczyzny, szczęściem kobiety ma być urodzenie dziecka bo to jest jej powinność''. Wczoraj gdy z moim chłopakiem było już po wszystkim, ojciec wparował już do naszego pokoju i spytał co tu się dzieje. Kazał mi się ubrać i pójść z nim do salonu. Był w szoku, ale potem dodał, że mam 23 lata i jego gotowy, gotowy na to, żeby zostać dziadkiem. Potem wyznałam mu, że stosuje tabletki antykoncepcyjne. Zaczął mi robić awantury, poszedł i wyrzucił mojego chłopaka za drzwi, kazał mi oddać wszystkie tabletki i wyrzucił je do kosza. On powiedział, że na mój seks wyrazi zgodę dopiero wtedy jeśli zdecyduje się na dziecko bo inaczej to nie ma sensu.

Gość gość
To czemu nie powiedziałaś mu, że chcesz mieć dziecko, że już czujesz się gotowa :D :D :D

Gość gość
Zmien ojca poza tym mowisz ze masz 23 lata jestes dorosła raczej nie powinno go obchodzic co ty robisz z chlopakiem jak tak dalej pójdzie to bedziesz stara panna dzIeki twojemu tatusiowi

Gość gość
Mój chłopak namawia mnie teraz bym poddała się zabiegowi, który uniemożliwi mi zajście w ciąże. Zrobię to, kocham go a dzieci nie chcemy mieć, ani ja, ani on. Nawet nie wyobrażam sobie, jak to powiem kiedyś ojcu.

Gość gość
Twój ojciec ma coś nie tak z głową. Co on Twoją macicą rozporządza? :D

Gość gość
a czemu twoj chlopak nie przetnie sobie nasieniowodow?

Gość gość
Mój chłopak twierdzi, że tak będzie bezpieczniej, wytłumaczył mi tak, że u kobiety jest 100 % pewności że nie zajdzie już w ciąże, a u mężczyzny. U mężczyzny zrobią coś nie tak i może zapłodnić kobietę.

Gość gość
naprawdę jesteś aż tak głupia?

Gość gość
O rany ludzie, prowo oczywiste. Nikt w wieku 23 lat nie może być tak głupi.

Gość gość
ta, na pewno, a tobie zrobia cos nie tak i tez zajdziesz; co ty przedmiot jestes, ze najpierw ojciec potem twoj fagas mowia ci, co masz robic z wlasnym cialem? muzulmanami jestescie? i tak nie wierze, ze piszesz to naprawde, prowokacja smierdzi na kilometr

Gość gość
Wytłumaczył Tobie... Bo sam boi sobie zrobić operacji i chce abyś to Ty zrobiła, dobrze to Tobie wytłumaczył... http://www.bajeczki.org

Gość gość
Jak się ma ojca, który uważa że kobieta nie ma prawa do przyjemności i jej powolaniem jest byc inkubatorem. A matka nigdy nie rozmawiała z córka, tylko sama miała nie zadawalajace życie seksualne i pewnie też była podobnie wychowana to owszem, można mieć ciemnogrod w mózgu. Odpowiadam gdyby to jednak nie bylo prowo. Dziewczyno idź do lekarza po receptę i tyle w temacie. Twój chłopak to debil. Nie jest powiedziane, że będziecie razem do końca życia. Może się za rok rozejdziecie. On poczuje że chce być ojcem i będzie a ty go tak naprawdę guzik obejdziesz, kiedy spotkasz kogos kto będzie chciał mieć z tobą dziecko. Poza tym podwiazanie jajnikow, jak i wasektomia są w pl nielegalne.

Gość kapellus
To już przekracza poglądy rodem z filmów o ubijaniu masła, skąd się takie rodziny biorą? Lepiej nie miejcie dzieci, szkoda ich. A brat ma zakaz doprowadzania do orgazmu swej kobity? Spytaj czemu ona to robi bez ciąży :D

Też lubisz filmy o ubijaniu masła? To się dobrze składa, bo jestem prezesem jednoosobowego fanklubu. Może chcesz się zapisać, bo mamy już zarząd i skarbnika, ale członków nam brakuje.