Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glaniołek

Miałam operację nosa!

Polecane posty

Gość Glaniołek

Witam, 3 dni temu miałam operowany nos. Miałam pełna korektę, właściwie wszystko było zmieniane w tym nosie, przegroda, części chrzęstne, kostne, poczwórna osteotomia. Jesli macie jakieś pytania chętnie na nie odpowiem. Również chciałabym aby osoby które przeszły taki zabieg podzieliły się ze mną swoimi doświadczeniami. pzdrawiam!

Gość Koszmarnynochal
Ja miałam jedną już robioną efektów ZERO, ZERO poprawy nos jak był krzywy i okropny tak dalej jest i szpeci mnie niesamowicie. Planuję drugą bo nie odpuszczę dopóki nie będę wyglądała jak człowiek. Tylko nie mam pojęcia jak się za to zabrać bo mam strasznie daleko do dobrych chirurgów, i nie wiem też na kogo się zdecydować. A Ty u kogo miałaś?

Gość glaniołek
Witaj, fajnie, że napisałaś :) Czemu uważasz, że nie ma efektu? Czy to w ogóle możliwe, żeby nos po operacji nie zmienił się? Może masz wygórowane wymagania? Mogłabyś pokazać jakieś zdjęcie przed i po (bez oczu oczywiście)? Ja byłam operowana przez doktora Pastucha w Szczecinie. na razie nie jestem pewna efektów, bo mam gips na nosie, ale już przez ten gips widac, że nos jest dużo mniejszy i zgrabniejszy. Dziurki sa ładnie wyrzeźbione. Ale to wszystko się okaże jak zejdzie opuchlizna. Na razie nie mogę oddychac:/

Gość Koszmarnynochal
Ja miałam bardziej skomplikowaną sytuację bo mój nos jest nosem porozszczepowym więc nie spodziewałam się ze będzie nie wiadomo jak dobrze. Ale efektów nie ma żadnych widzę to ja, znajomi i rodzina. Szczerze mówiąc ja nie mam pojęcia co zrobił mi ten chirurg bo też nie wiem jak to jest że nie ma żadnych zmian na lepsze niby coś było robione bo nos był opuchnięty, miałam szwy ale kiedy wszystko się zagoiło a opuchlizna zeszła nos zrobił się tak samo krzywy jak przed operacją, nadal dwie dziurki mam zupełnie inne, nos z prawej strony jest spłaszczony i dziurka obniżona wygląda to fatalnie. Zdjęć nie wyślę bo chronię swoją prywatność i nie chcę pokazywać nikomu tego koszmara co mam na twarzy.

Gość gość
ktoś jeszcze sie wypowie?

Gość gość
ja sie zastanawiam nad operacją

Gość gość
ja zrobialam w Planicy Zdroj. To co ze masz daleko????? ja mieszkam w londynie i pojechalam do Polanicy aby specjalnie zrobic operacje. To lepiej znalzc jakiegos szemranego lekarza byleby byl blisko??? nie rozumiem takie postawy, poza tym nos to okolo 10.000 zl wiec bilety na pociag to chyba pokus co????

Znajdz porządnego lekarza w Polsce a nie szarlatana.Internet jest pelen forow w którym można wybrać specjaliste z dobra opinia. Za 10 tys. to operuje się piersi a nie nos.

Gość Koszmarnynochal
Gość z 15:28 Ja właśnie miałam operację robioną w Polanicy. Nie jestem zadowolona z efektów. Niestety ale w Polsce nie ma zbyt wielkiego wyboru jeśli chodzi i lekarzy.

Gość Koszmarnynochal
Marcin177 Zależy u kogo bo u pewnego lekarza z W-wy to nos kosztuje do 13 tysięcy. Info z cennika ze strony kliniki.

Gość gość
Jest tu ktos jeszcze??? ja jestem po operacji u Kulickiego w wawie (klinika dr szczyta) za dwa dni jade na zdjecie gipsu i mam nadzieje, ze bedzie ok, martwie sie bo po lewej stronie jak przyłoże palec obok gipsu to czuje zgrubienie a po prawej nie.. mam nadzieje, ze nie bedzie widoczne po zdjeciu i szybko sie wchonie