Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantha202020

ja i matka chłopaka

Polecane posty

Gość samantha202020

czuje sie okropnie. To byla impreza zapoznawcza. Ja chłopak i jego rodzice. Lała się wódka litrami. Dodam że ja mam 20 lat rodzice chłopaka są po 40stce. Ja nie chciałam sie upić więc piłam co którąś kolejke. Była juz pozna noc gdy ojciec chłopaka zaczął przysypiać. Matka kazała go zaprowadzić do sypialni i powiedziała żeby syn też się kładł (juz tez miał ładny szum w głowie) i że ona z synową posiedzi. Ja byłam podpita. Zostałam z matką chłopaka sam na sam. Ona zaczęła coś gadac jaka śliczna dziewczyne ma jej syn, dolewała do kieliszków. Śmiałyśmy się , gadałyśmy różne anegdoty o jej synie (moim facecie. Nagle ona usiadła bliżej i głaskała mnie po głowie, przytulała, czułam się dość niezręcznie. Ale po chwili przestało mi to przeszkadzać... I nagle ona zaczła mówić o moich piersiach, ze mam takie duże i jędrne i ze syn ma co pieścić i zapytała czy moze dotknąc a ja juz nie wiedziałam co się dzieje bo byłam pijana po kolejnych dawkach alko. Włożyła mi rękę pod sukienkę i gładziłą mówiąc komplementy. Złapała za sutki i pieściła a mnie przeszły dreszcze. Poczułam jej usta na swoich no i poszło... Podnieciło mnie to mimo ze nie miałąm z kobietami nigdy kontaktu. Poczułam ze też musze jej piersi zobaczyć i odwzajemnić pieszczoty. NAgle juz obie byłyśmy w bieliznie ona rozpieła mi stanik, zrzuciła swój. I dotykaysmy sie piersiami. Moje sterszące jej spore ale juz obwisłe ale podniecała mnie ta różnica i jak sie nimi stykałyśmy. Ona wsadziłą mi palce do cipki. Obie zaczęłysmy robic sobi nawzajem palcówki. Chwyciła moją głowe, przystawiła do cipki i głaskała. Przestraszyłam się w tym momencie ale jej czułość dodała mi odwagi i zrobiłam to... Wylizałam jej, dziwne uczucie... Ona doszła. Miałam palce w jej pochwie i język na łechtaczce i czułam mega pulsowanie, mocne ściski. Musiałą naprawde miec mocny orgazm. Potm położyła mnie na brzuchu na kanapie i lizała mi cipkę i tyłek od tyłu. Chłopak nigdy mi tak nie robił i ja wiłam się z rozkoszy. Nagle ona wzięła butelkę po wódce i wsadziła mi ją do pochwy jednocześnie liżąc cipke. Doszłam jak nigdy. Po wszystkim przytuliła mnie i razem spałysmy na kanapie. Rano zachowywała sie jak gdyby nigdy nic. Dzis mam kaca moralnego i po alkoholu. Ten pierwszy gorszy. Czuje sie zawstydzona tym wszystkim, mam mdłości. Chyba nigdy nie przyjde do domu chłopaka. ALe z drugiej strony mam dreszcze jak o tym pomysle, w głowie ciagle mam sceny erotyczne z matka chłopaka. Jak sobie poradzic w tej sytuacji??? :(

Gość gość
Normalnie zapytaj czy możesz się jej zrewanżować też butelką

Gość gość
halo jesteś tam samantha ?

Gość gość
A potem przyleciały smoki.

Gość gość
ale musi ci się nudzić, że takie głupoty płodzisz :D Leć gdzieś nad staw czy rzekę, bo wyraźnie na mózg ci szkodzi ten upał

Gość samantha202020
Nie mam ochoty dziś nigdzie wychodzić, mówiłam że męczy mnie kac... Słońce by mnie chyba dobiło :( Wiem, że to co się wydarzyło jest surrealistyczne :( sama czuje jakby było fikcją, snem. Ale niestety to zdarzyło się naprawdę. Dodałam wam pełen opis zdarzenia bo jakbym napisała w skrócie 'witam, zrobiłam minete matce mojego chłopaka a ona mi i wsadziła mi butelke po wódce' to kazdy poyslałby że to kolejny głupi, zmyslony temat.. Opisałam wam wszytsko, wiem ze jestem tu anonimowa. Dlatego proszę o jakies rady... Co mam dalej zrobić?

Gość gość
nic nie rob

Gość gość
Smakowala ci jej cipka ? Ogolona byla ?

Gość gość
4/10

Gość gość
dziś tez pijesz?:)

Gość gość
0/10

Gość samantha202020
co ta za oceny? moja historia faktycznie nietypowa.. no cóż, już mi troche lepiej. ALe mam mysli by zerwac z chlopakiem i powiedziec mu co sie zdarzyło

Gość gość
Odpowiedz na pytanie odnosnie cipki.

Gość samantha202020
jeśli chodzi o cipke to wlasnie strasznie dziwne uczucie... Ale chyba mi sie podobało bo czułam ze jest jej dobrze. A smak? raczej nie miala szczegolnego smaku. Była ogolona ale nie gładka, raczej tak jakby goliła kilka dni temu. Ja zgolona na zero.

Gość gość
A jakie to bylo uczucie gdy wkladala ci butelke ?