Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brązowe plamienie i brak okresu !!!

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny! Mam prośbę,czy ktoś mógłby mi wyjaśnić co się dzieje? Otóż 2 tygodnie temu wyjechałam za granicę i czekałam na okres,dostałam jakiegoś mocno brązowego plamienia,które trwało jeden dzień,a później poleciało troszkę krwi ,ale bardzo mało dosłownie kilka kropelek i to wszystko trwało 2 dni. I na tym koniec. Dodam też ,że zawsze pierwsze dwa dni okresu mam bardzo obfite. Nie pamiętam ,żebym miała coś takiego wcześniej jak byłam przez pół roku za granicą bo moje pierwsze podejrzenie to zmiana klimatu. Bardzo proszę o szybką odpowiedź jeżeli ktoś coś podobnego miał bo nie mam pojęcia co się dzieje...a dopiero za 2 tygodnie będę u lekarza.

Gość gość
Ciąże bierzesz pod uwagę? Miałam coś podobnego jak wyjechałam na wakacje za granice. Lekarz mi powiedział, że to zmiana klimatu, stres. To naturalne, nic złego nie powinno się dziać.

Gość gość
nie mam zielonego pojęcia czy to może być ciąża szczerze ,mam nadzieję ,że nie. Też myślałam ,że to może zmiana klimatu ,ale ostatni okres miałam w połowie czerwca ,a mamy już 2 sierpnia :(

Gość gość
Btw dziękuję za szybka odpowiedz. Czy ktoś jeszcze ma jakieś rozwiązanie do tej sytuacji?