Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goooość

źle zszyte krocze po pęknięciu

Polecane posty

Gość goooość

. tydzień temu urodziłam ślicznego bobaska:) problem w tym , że podczas porodu pękłam w sumie mam tylko 2 szwy , ale między jednym a drugim szwem wystaje mi taki 'dzyndzelek' nie wiem dokladnie co to jest i pozatym z jednej strony warga sromowa jest dłuższa niż druga . czy to normalne ? czy jestem źle zszyta?

Gość gość
Wg mnie Błąd w sztuce, zrobili Ci mini siusiaka.

Gość goooość
miał ktoś tak podobnie ? bardzo zależy mi na odpowiedzi . jestem trochę podłamana ;/

Gość gość
HAHAHA. ALE BEKA xD

Gość gość
Z czego rżysz kindybale:-(

Gość gość
To łechtaczka, przyszyli ci ją żeby się nie chowała, nie wiem czy w nagrodę czy za karę, sama sobie odpowiedz :P

Gość goooość
co cię tak bawi ? jak nigdy nie rodziłaś lub jesteś facetem to po jaką cholere się wypowiadasz skoro g***o wiesz i ch*ja przeżyłaś/eś .!

Nie rodzilam, ale mialam takiego dzyndzla usuwanego z okolic intymnych i tez po sciagnieciu szwow mialam wrazenie ze mnie zle zszyli i jest gorzej niz bylo bo taki wlasnie cypek mi odstawal. Ale po kilku tyg 2-3 bylo gladko i cudownie.

Gość goooość
Ale ja pękłam w stronę wychodka a nie od frontu :-(

Gość gość
No to hemoroida przyszyli, ale to już za karę :P

Gość gość
Co chu/ja przeżyłem, ja musiałem wkładać pałkę do tego szamba krowo! 😠

Gość goooość
ludzie ! to jest chamskie jeśli ktoś juz podszywa się podemnie . takie to jest zabawne. i to nie ja pisałam że pękłam w stronę wychodka . i wogóle nie rozumiem co robią faceci na takim forum .? :)

Gość gość
Czym podłamana, kto cię tam będzie oglądał, facetowi się na bank odechciało tam zagladać, a obcy też raczej ciekawy tego nie będzie... zetnij włosy zrób baranka i chustka na głowę, a nie wystawianie psity, to już nieodwracalna przeszłość, historia :classic_cool:

Ten dzyndzelek się wchłonie. Nie martw się tym. Wargi sromowe mogą być obrzekniete, stąd możliwa różnica w ich wyglądzie. Poza tym, tak krótko po porodzie nie jest możliwa chyba ocena krocza. Stąd kontrola po 6 tyg. Wyjątek- bóle podbrzusza, cuchnace (ropą) odchody pologowe, zywoczerwony intensywny krwotok.

Gość gooość
syg . dziękuje :) podbudowała mnie twoja wypowiedź :)

Gość goooość
Ale ja bym chciała komuś pokazać, mamie, koleżankom, a tak to co pokażę, tego dzyndzla? :-(

Gość gość
One raczej też nie mają ochoty ci tam zaglądać, weź na luz :P

Gość gooość
przestań sie ku*wa podemnie podszywać !!

Gość goooość
...sama wiem najlepiej komu chcę pokazać, jestem przekonana że one chcą zobaczyć

Gość goooość
Powiedzcie mi jeszcze czy jak pokazujecie komuś to używacie tam szminki?

Gość gooość
lecz się człowieku ! pewnie jesteś facetem bo wątpie , że jaka kolwiek dziewczyna może byc tak psychiczna i naśmiewać sie z takich rzeczy !

Gość gooość
syg a skąd wiesz , że ten dzyndzelek się wchłonie ? miałaś tak? albo znasz kogos kto tak miał? :)

Gość gość
z latami powinno sie wszystko dobrze zagoic. Tez mialam po porodzie nie tak jak trzeba szycie. Dzis jest juz wiele lat po po i ok. Zawsze można zrobić też jakas mala ''plastyke''

Miałam cięte krocze. I to mocno. Pewnie twoje to nic przy moim. Przypuszczam, że ów dzyndzelek jest pomiędzy szwami. Zwykle jest taka falda. Zwłaszcza, że może być dodatkowo obrzekniete. Nigdy nie można być w stu proc.pewnym, że zejdzie, ale sama tego doświadczyłam i po rozwalonej ... ostala się cienka blizna obok. Tylko gojenie u mnie trwało dlugo. Na pocieszenie- w kwietniu br. miałam zabieg w tych okolicach- i kilka atrakcji dzyndzlowych. Śladu nie ma po nich.

Gość gooość
tyle , że ten dzyndzelek zawsze był niżej wejścia do pochwy i to tak jakby w środku , a teraz wystaje na zewnątrz nie dużo no ale . też tak miałaś ? rzepraszam , że tak dopytuje :)

Ja już nie pamiętam. ;-) rodzilam 2 lata temu. :-) natomiast, jeśli nie sprawia ci to bólu, nie jest przeszkodą- o czym przekonasz się później ( zakładam, że. NIE masz jeszcze chęci na amory)- we współżyciu, to zostawilabym dzyndzelek aż do kontroli u gina. Zobaczysz, czy coś się zmieniło. Poród naprawdę może nieźle przemodelowac krocze ;-) Postrasze cię- ja do formy wracałam rok. Teraz mój stary ma radoche jak przed atrakcją, jaką był poród mojego dziecięca. Pozdrawiam

Gość gość
@syg ma radochę bo stuka jakąś młodą, nierozjechaną porodem gąskę :D

A ty masz źle założoną zastawke komorowo- otrzewnową, stąd źle z twoim biednym, zmalterowanym myśleniem mózgiem. Wiedz, że próbowałeś. Jestem pełna podziwu. A teraz spać idź. To tetnienie ci przejdzie. Musisz spać co najmniej 20 godzin na dobę. Głową w dół, jak nietoperze. To natleni mózg. Pozdro :-)