Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w Polsce nadal nie ma rewolucji seksualnej i obyczajowej ?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego ?

Gość gość
bo jesteśmy zacofani? Byłam kiedyś z facet ze stanów, normalnie szok w podejściu do seksu i kobiet. Czułam się szanowana, zależało mu na mojej przyjemności, dbaliśmy o siebie nawzajem. Polacy to w 99% szowiniści i zakompleksieni chłopcy, udający macho. Najpierw zaciągnąć dziewczynę do łóżka- potem ją uważać za łatwą :o Zero wiedzy w łóżku a w głowie same stereotypy :o

Gość gość
Rewolucja seksualna bedzie wtedy kiedy chlopcy zaczna szanowac puszczalskie. Bez tego zadnej rewolucji nie bedzie.

Gość gość
rewolucja seksualna będzie wtedy jak faceci przestaną być hipokrytami :o tak wam zależy na cnocie to pilnujcie swoich żałosnych fiutków :o

Gość gość
Faceci nie chcą zadnych rewolucji, bo wtedy stracą kontrole nad kobietami :O Teraz kobiety siedzą cicho, potulnie wypelniają zachcianki facetów, ograniczaja się w zyciu ze strachu przed nazwaniem jej feministką, dziwką, suką, szmatą i setką innych obelg. Facet Polak, świnia, gbur, cham, pan i władca :O a z doopy smierdzi :O

Gość gość
Żebyś wiedział, mój amerykański facet na pierwszej randce w samochodzie mnie złapał za włosy i zmusił do stosunku oralnego, ale mnie szanował jak żaden Polak, zrobił to bez gumki jak z ukochaną żoną, pozwolił połknąć, nie to co tutaj :-O

Gość gość
pewnie, że lecą bo lubią seks, jak faceci albo nawet bardziej, ale przecież żadna otwarcie nie powie bo usłyszy że jest d***** :o

Gość my faceci nie chcemy
zadnej rewolucji, bo by bylo za duzo puszczalskich kobiet

Gość gość
Wiele kobiet chce właśnie takich macho. Na zachodzie kobiety są inne niż w cebulisku.