Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość facetów ma wąskie ramiona i szerokie biodra jak kobiety ?

Polecane posty

Gość gość

Mowie o tych mlodych ponizej 30 lat, mają wąskie ramiona i szerokie biodra albo są jak prostokąty, szerokosc bioder taka sama jak szerokosc ramion... wygladają jak kobiety... co to sie porobilo ? czy to wina faszerowanej hormonami żywnosci ?

Gość gość
i tak wszyscy zdechniemy więc jakie to ma znaczenie? poza tym taki z wąskimi ramionami może byc znacznie silniejszy od takiego z szeroką klatą, wiem z doswiadczenia. Mój byly mial szeroką klatę a nie dal rady mnie podniesc, a moj obecny ma waska klatę i podnosi mnie jak piorko...

Gość gość
hormony, pestycydy, sztuczne ciuchy Przez ostatnie 20 lat spadła ilosc testosteronu we krwi facetów, o polowe spadla liczba plemnikow. Za kolejne 20 lat 80% facetow bedzie bezplodnych, bedzie masa transwestytów :)

Gość gość
Bo skoro kobiety teraz mają sylwetki typowo męskie, tzn. ramiona mają szersze niż biodra i zero wcięcia w tali, to my faceci postanowiliśmy coś z tym zrobić :P

Gość gość
Piwo zrobi z faceta kobietę :) bo chmiel zwiera fitoestrogeny, a jest to substancja czynna przypominająca żeński estrogen, więc regularne spożywanie piwa może przyczynić się do zaprzestania produkcji testosteronu, a już na pewno jego obniżenia.

Gość gość
faktycznie faceci, ktory regularnie chodzą na piwko są mniej mescy :O sylwetka kobieca, zachowanie kobiece, wybuchowosc, zmiany nastroju

Gość gość
Kobiety leca na pijacych facetow, ktorzy sa wybuchowi. Niepijacych, spokojnych maja za cioty.