Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marylin Monroee

help :(

Polecane posty

źle się czuje właściwie to już mi lepiej bo tu pisze... kobietki co mi jest? zaczne od początku wczoraj trochę sb poskakałam z mola do wody i chyba przez to dzisiaj w nocy i w ciągu dnia lała mi się krew z nosa, ogólnie źle się czułam koło 12 mi przeszło ale potem wróciło ponad godzine temu zrobiło mi się całkiem źle jakieś takie dziwne uczucie wyszłam na dwór się przewietrzyć i miałam wrażenie że jest już ranek postanowiałam walczyć i ubrałam tenisówki, wziełam mp3 i pobiegłam rundkę w koło jeziorka kiedy byłam już blisko domu czułam że zaraz stracę przytomność ogólnie jakbym odlatywała albo jakbym była pijana i strasznie chciaało mi się wymiotować ból brzucha i głowy, chciałm żygnąć ale jakoś nie mogłam jak się położyłam to trochę przeszło potem się wykąpałam i napiłam soku pomarańczowego i jest mi już lepiej, dodam że często biegam i jeżdżę na rowerze także to nie był jakiś szok czy coś. Może mam jakąś ukrytą chorobę? a i jeszczę jedno sama zmniejszyłam sb dawkę leku którego biorę o połowę 3 dni temu a lek jest dość silny...

Gościu, jakby tętniak pękł..panienka leżała by w szpitalu na ojomie..znam kilka takich przypadków, więc nie żartuj w ten sposób ok? a może i udar..ale na pogotowie warto się wybrać..nikt nie wie, co będzie jutro.

Słuchaj ze zdrowiem nie ma żartów..uwierz mi, nie warto ryzykować...Ale co do jurta...jak masz pod ręką szpital/.. pędź.. mówię noc jest długa i niepewna.

Gość gość
może jesteś w ciąży albo masz cukrzycę? lepiej tego nie lekceważ

Gość gość
no jak ty sb sama ustalasz dawki leków to się nie dziw że coś nie gra. jakaś dziwna jesteś mdłości masz jakieś to nie są żarty .

cukrzycy nie mam nie dawno robiłam basania.a leki zmniejszałam i zwiększałam już nie raz sb sama, ej weźcie o co kaman może to grypa żołądkowa że mnie tak nyje w brzuchu :/

Gość gość
I to wszystko prawie w jednym zdaniu opisałaś..

Gość gość
Idz do lekarza!

Gość gość
może przez okres zasłabłaś

Krew z nosa, często zdarza się przy wstrząsie mózgu, ale i udaru nie wykluczam, a może ktoś ci powie jakie masz gałki oczne? jak się układają? czy któraś z nich nie schodzi lekko na bok? lub coś, co jest nie ok z oczyma?

wczoraj do lekarza nie poszłam bo się do brze czułam oprócz lekkiego bólu głowy... Ale ta krew puszcza mi się z nosa kilka razy na dzień tzn wczoraj dwa i dziś też już dwa :/ co to może być? Osłabienie? czy za mała dawka leków? które biorę od roku?

Gość gość
nie liczyłabym na cud że to osłabienie jest