Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ta kobieta jest nie poważna.

Polecane posty

Gość gość

W bloku parę klatek dalej mieszka kobieta ma dwójkę dzieci jedno takie przedszkolne a drugie niemowlę w wózku. Ostatnio siedziała na ławce przed blokiem, pod oknami, wywalila cyca na wierzch i karmiła... ludzie wstydu nie mają ale to jeszcze bym miała gdzieś. Dzisiaj przed 9 budzi mnie dźwięk jakby zarzynali prosiaczka, patrzę przez okno a tam ta kobieta z wózkiem stoi i kołysze dziecko a ono sie drze w niebogłosy. Rozumiem małe dziecko płacze ale niekoniecznie ja muszę to miec pod oknem przed 9 rano w niedziele. Mamuski zrozumcie, że wy i wasze dziecko to nie pępek świata.

Gość gość
Właśnie, ja to bym poszedł i dał im taki wpier'dal ze nie przeżyliby

Gość gość
a jak sasiad z ciagnikiem?

Gość gość
przestan pisac brednie:((((

Gość gość
"niepoważna" pisze sił łącznie

Gość gość
Nie mam takiego sąsiada.... Ale każdego może taka kobieta irytować to że ona się nie wysypia to nie znaczy, ze jej dzieciak ma mi pobudke w weekend robić.

Gość gość
Wiem, ale nie miałam już jak poprawić błędu bo nie da sie edytować nagłówku :)

Gość gość
jak już, to nagłówka półgłówku...

Gość gość
Nie masz ciekawszych zajęć niż poprawianie ludzi na forum, przykre.

Gość gość
Taka jestes madra to niie mów tego nam tylko powiedz tej kobiecie. Kobieta wyszla na spacer bo traia q tv żeby w domach siedziec popoludniu ze wzg na upaly, a to ze dziecko plakalo,to normalne moze ciebie zobaczyli i sie przestraszyli!

Gość gość
Nie ma popołudnia jest rano geniuszu :) I ciekawe jak mnie mialo zobaczyć jak spalam. Cos Ci zlosliwosc nie wyszla :)

Gość gość
mnie też irytują piski i wrzaski dzieci na podwórku ,mam okna na plac zabaw ,ale taki urok blokowisk ,przecież dziecku buzi nie zakleisz . co ma babka zrobić ? iśc z tym płaczącym niemowlakiem do lasu bo tobie przeszkadza? Takich malkontentów w blokach nie brakuje, moja sąsiadka np ma problem bo pies mój szczeka gdy dzwoni mi domofon i jest to problem poteżny -dla niej. Kolejna znów ma kłopot bo dzieci w mieszkaniu nad nią biegają i piszczą . Następnej nie pasuje młode małżeństwo vis a vis lubiące głośną muzykę ( do 22). Takich tepaków malkontentów trzeba na wieś wywozić ,do puszczy jakiejś , z dala od ludzi. Jak ktoś się zdecydował mieszkać w bloku to musi zrozumieć że inni tez mają prawo żyć.

Gość gość
Trzeba bylo zadzwonic na policje ze jest 9 rano i Ty chcesz spac a dziecko na podworku placze. Fajnie by sie policjanci ubawili. Ty tez nie jestes pepkiem swiata i dlaczego kogos mialoby obchodzic ze Ty chcesz spac w niedziele do 9. Jak jestes niewyspana to kladz sie wczesniej i po problemie.

Gość gość
A jesli nie odpowiada Ci mieszkanie w bloku gdzie jest non stop głosno i hałasuja to wybuduj sobie dom w lesie.

Gość gość
Nikogo na dworze przed 9 w niedziele nie ma... tylko ta kobieta z dzieciakiem. Prosze bardzo skoro tak sie trzymać blokowiska to ja pod jej okna o 6 rano moge iść z psem zeby sobie poszczekal ciekawe czy bylaby rowniez zachwycona.

Gość gość
prowokowac nie umiesz: 0/10 nie udal Ci sie topik.... Zamiast pisac brednie na kafe, kup sobie slownik ortograficzny i zacznij sie uczyc. 🖐️

Gość gość
Nigdzie nie napisałam ze przeszkadza mi zycie w bloku, nie przeszkadzaja mi imprezy, halasy tylko takie bezczelne zachowanie, łazi koło okna w wolny dzien od szkoly i dzieckiem ktore nawet placzem tego nie nazwe bo brzmialo jak zarzynanie prosiaka.

Gość kammilaa
Wez sobie pogadaj z nia I powiedz ze na pewno nie tylko tobie to przeszkadza. A pozatym taki urok mieszkania w blokach. Nid Gdzzie nie jest idealnie

Gość gość
No ale na prawde jestes taka glupia ze myslisz ze ona specjalnie sprawila zeby to dziecko plakalo i specjalnie poszla pod Twoje okna? Takie uroki blokowiska. Mowie, kup sobie dom i bedziesz miala spokoj bo naprawde nikogo nie obchodzi ze Ty masz jakies wyimaginowane problemy! NIE JESTES PEPKIEM SWIATA!

Gość gość
Geniuszu napisalam ze popoludniu trzeba z dzieckiem siedziec w domu wiec logiczne ze wyszla z nim rano...ech no coment

Gość gość
pytam kolejny raz ,co ona ma zrobić by to dziecko uciszyć ? poduszką przycisnąć czy sprzedać pięść? Wyszła z dzieckiem na spacer bo o 9 jest jeszcze w miare przyjemnie ,a ono płacze bo może ma kolki ? bosz jakimi ludzie są debilami. A z psem mozesz iść o 06.01 - też nie powinna sklamrzec ,bo psu też pyska nie zakleisz

Gość gość
Mam gdzieś o której nie może wyjść. Nornalni ludzi w niedziele przewaznie sa po imprezie albo po prostu chca sie wyspac. Wiem ze nic z tym jie zrobie bo prawa nie zlamala ale wkurzyc mnie wkurzyla. Ide spac, żegnam :)

Gość gość
Jak mnie wkurzaja takie glupie babska. Zawsze to znjadzie jakis problem zeby narzekac. Pokaz mi przepisy ktore mowia ze nie mozna wyjsc przed blok w niedziele o 9 rano. Ja mam pod blokiem codziennie od 8 - 22 mnostwo biegajacych i krzyczacych dzieci i jakos afer nie robie. W mieszkaniach sasiadow szczekaja psy a sasiadka z gory ma przy kaloryferze radio wlaczone cala noc i musialam nauczyc sie zasypiac w tym halasie i zyje. Zdecydowalam sie na mieszkanie w bloku i ma to swoje minusy ktote trzeba zaakeptowac. A jak nie umiesz zyc w spoleczenstwie to spadaj na bezludna wyspe. Trzeba byc skonczonym idiota zeby miec pretensje o to ze dziecko placze. To idz mu i powiedz ze ma nie plakac.

Gość gość
przewaznie ludzie o tej porze sa po imprezie albo spia :O haha NIE KARMCIE TROLLLLLLA! PROWOKAAAACJA!

Gość gość
Napisalam jasno i wyraznie nic innego mi nie przeszkadza ani psy, ani radia czy imprezy.

Gość gość
Jak ty o 9 rano jestes na imprezie to pozdrawiam hahaahah

Gość gość
Hahahaha dobre

Gość gość
Chyba tylko w Polsce bachory stawia sie na piedestale. Ja zawsze zwracam ostrym tonem uwage szczeniakom i ich glupim matkom. Nie pozwalam sobie, aby obcy bachor mnie tykal, zaczepial czy darl morde obok mnie. Nie dajcie sobie wejsc na glowe bo bachory sa coraz glupsze, brzydsze i gorsze.

Gość gość
Dobra ja ci autorko ja też mieszkam w bloku i powiem ci co mi przeszkadza w życiu codziennym: granie głośnej muzyki trzepanie dywanów przejeżdżanie straży pożarnej cięcie drzewa cyrkulatką odbijanie piłki przez starsze dzieci alarmy włączające sie co rusz w samochodach wulgarne rozmówki nocne patologii w lecie do 4-tej nad ranem warkot przejeżdząjących pod oknem autobusów kiedy chce przy otwartym oknie obejrzeć telewizję CI WSZYSCY HAŁASUJĄCY LUDZIE POWINNI ZROZUMIEĆ ŻE NIE SĄ PĘPKAMI ŚWIATA I TAKĄ TEŻ TU ROBIĘ ODEZWĘ DO NARODU Nie no.. żartowałam

Gość gość
"Mam gdzieś o której nie może wyjść. Nornalni ludzi w niedziele przewaznie sa po imprezie albo po prostu chca sie wyspac. " Jesteś śmieszna. Ciebie nikt i nic nie obchodzi a innych ma obchodzić bo ty jesteś po imprezie. Ty też pewnie sie darłaś jako dziecko i przeszkadzałaś jakimś innym "normalnym" ludziom sie wyspać po imprezie. Tylko ciebie wtedy pewnie też to nie obchodziło.