Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ta kobieta jest nie poważna.

Polecane posty

Gość matka sałatka
bachory bachory bachory, a ty czym byłaś? jak ci przeszkadza hałas to się wyprowadź w głuszę kup sobie rezydencję na 100 hektarach, otocz murem i masz spokój. Szczekające yorki, alarmy aut, przejeżdżające samochody ci nie przeszkadzają, a dziecko w wózku tak hmmm no ciekawe, a ja sobie będę z dzieckiem wychodziła o której mi się podoba i nic na to nie poradzisz, są upały a ja muszę z dzieckiem wyjść najlepiej rano, bo potem masakra. Wybacz ale dla ciebie nie będę sie kisiła i nic nie poradzę, że dziecko płacze czasem. Wszyscy byliśmy płaczącymi dzieciakami.

Gość gość
"a ja sobie będę z dzieckiem wychodziła o której mi się podoba i nic na to nie poradzisz" A ja sobie krowo bede wlaczala muzyke albo wiertarke jak twoj zasrany bachor spi i nic na to nie poradzisz :D Zapamietaj krowo - twoj bachor jest smieciem dla innych i jak smiec bedzie traktowany.

Gość gość
Kolejna sfrustrowana staraczka sraczka ktora w ciążę zajść nie może i wyzywa się na matkach. C***j ci w d**e szmato.

Gość gość
masz coś z deklem koleżanko :o

Gość gość
akurat mojemu dziecku nie przeszkadza wiertarka ani muzyka. zobaczymy ile ty wytrzymasz i inni sąsiedzi. Ja akurat nic nie poradzę na to, że dziecko płacze takie odwieczne prawo.

Gość gość
Jak śmiecia to cię musiał facet potraktować chyba bezpłodna torbo :o

Gość gość
12.05 tylko się nie zesraj z tej wsciekłości, bo język jak u furmana i zacietrzewienie praczki z magla :P hahahaha. Uuuuch, Buuuuch, Fuuuuch!! krowo!!! bachor!!! zasrany!!! śmieć!!! śmieeeeeć puuuufffff sssssyyyyk. Uwielbiam takie kretynki ja akurat nie mam jeszcze dzieci planujemy dopiero za rok ale lać mi się chce z tych frustratek staraczek sraczek :P

Gość gość
Hahaha,moj tez w najlepsze spi przy wiertarce:D jak ka spac to nic mu nie przeszkadza, a milo wiedziec ze takiej prukwie przeszkadza placz pod oknem,jeszcze tylko zdobyc****i zawitac pod oknem o 6 nad ranem i dac koncert:D to co mamuski,ktora chetna jechac w odwietki do frustratki?;)

Gość gość
Autorko jakbys chciała spać to bys spała i kwilenie dziecka z dworu by ci nie przeszkadzało, może za robotę się weź to się zmęczysz i zaśniesz? moim córkom też nie przeszkadza żaden hałas śpia jak susły :P

Gość gość
"akurat mojemu dziecku nie przeszkadza wiertarka ani muzyka. zobaczymy ile ty wytrzymasz i inni sąsiedzi. " Za kilka lat poczestuje twojego bachora cukierkiem nasaczonym olejkiem rycynowym i peknie szczeniakowi dupa jak bedzie sral :D Zapamietaj krowo na takie jak ty i twoj pomiot zasrany sa metody :D I psem bachora postrasze. I kopne jak nie bedziesz widziala i uszczypne i popchne. Gowniarza ci nie raz zmaltretuje psychicznie. A skad wiesz czy nie bede szczeniaka w szkole uczyc? :D Hahahahaha. Bedziesz przychodzic do mnie i gnac sie w poklonach, mnac czapke w lapie, abym tylko twojego bachora nie usadzila :D Z bachorami i takimi krowami jak ty, radze sobie wysmienicie. A ze bedzie szczenie durne po matce to ubaw bedzie jeszce lepszy :P Ostatnio jedej kwoce bachora popchnelam jak gadala z innymi matkami i szczeniak zaryl ryjem w pokrzywy :D Ubaw mialam jak nie wiem.

Gość gość
wypowiedź z 12.05 oraz 13.45 nie jest moja - autorka. Ja tak o dzieciach się nie wypowiadam. I jakos autorka mówię że to mój ostatni wpis, a reszta to już będą same podszywy. Pozdrawiam, miłej niedzieli tym którzy na mnie na naskoczyli ;)

Gość gość
Jak dziecko jest glodne, to czemu nie dacmu piersi? tez karmilam na niejednej lawce,bo inaczej bym z domu nie wyszla. jak wytlumaczysz niemowleciu, ze nie mozna dac mu teraz jesc?

Gość gość
Niedziela dzień jako dzień Napisz petycję do administracji ze prosisz o wprowadzenie zakazu wprowadzania dzieci w dni wolne od pracy bo ty spisz