Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z chęcią na zabawy itp. mojej kobiety

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 23 lata i kobiete z która jestem juz ponad 5 lat. Zawsze wszystko było wporzadku. Od kad sie poznalismy zawsze bardzo mnie chcila robilismy to nieraz nawet kilka razy dziennie. Ostatnio jednak jest tak ze chce z nia zblizenia np wczoraj chcialem ja piescic powiedziala ze rano dzis rano probowalem dwukrotnie i tez spotkalem sie z odmowa ciagle slysze pozniej itp. Na poczatku myslalem ze to przez to ze urodza 8 miesiecy temu. Fakt przez pierwsze 3 miesiace nie robilismy tego ale od 4 do 5 miesiaca wszystko bylo normalnie. Teraz jest tak ze kochamy sie raz na dwa tygodnie po rozmowie powarznej. Po czym nadal nic. Jesli bym ja poprosil to ona mi zrobi dobrze ale mi nie oto chodzi. Czuje straszne rozczarowanie kiedy jednego dnia sie kochamy i na tym sie konczy. Pozniej mam wrazenie ze ja zmuszam. Albo ze jej nie podniecam. Zapewnia mnie ze wszystko jest dobrze. Prosze o pomoc moze ktos wie o co chodzi??

Gość gość
Przepraszam za szczerość, ale będzie jeszcze gorzej. Ja po prawie 20 latach jestem na etapie rozwodu, właśnie m.in. z takiego powodu.

Gość gość
Do gościa z 13;10 Nic nie dało się zrobić? Nie próbowaliście szukać pomocy u seksuologa? Jakie są jej powody? Wytłumaczyła Ci to jakoś?