Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie wszechwiedzący

Z nią czy bez niej

Polecane posty

Gość gość
12.33 czy ty opisujesz siebie? czy po prostu prawda w oczy kole? :)

Gość gość
mówiłam o "babach" a nie o "kobietach", chyba że jesteś "babą" no to.. przykro mi

Gość gość
4 piszę do ciebie ,jesteś prostakiem ,twój styl to styl ograniczonej baby,nie masz polotu tępaku,jestes na poziomie 1-3

Gość gość
a ty kim jesteś? Twoja krytyka jest niekonstruktywna, ja podałam przykłady, powody. Ty rzucasz tylko wyzwiskami. ;) Nie zamierzam z tobą zamieniać więcej ni słowa, bo nie jesteś dla mnie godnym partnerem do rozmowy jakiejkolwiek, a nie zamierzam zniżać się do Twojego poziomu.

Gość gość
podałaś przykłady z własnego życia, zgadzam się,za wysokie progi do mnie

Gość gość
nie znasz mojego życia Wróżbito ;-)

Gość gość
zdziwiłabyś się ,znam cię aż za bardzo

Gość gość
Yhym... W takim razie kim jestem?

Gość normalnie wszechwiedzący
poprawiliście mi humor. zwłaszcza kobieta z 11:56, której wydaje się, że mnie widzi i zna moja płeć. :D jest w tobie kobieto tyle zgorzknienia, że piszesz, nie zastanawiając się w ogóle nad treścią. musiał ktoś cię boleśnie doświadczyć, takie są moje przypuszczenia. rozśmieszam mnie to, że próbujesz ubrać mnie w bikini. no, ale jak napisałem wcześniej nie taki jest temat, a ja nie będę tu wklejał swojego zdjęcia, żeby cie przekonać kim jestem. :P ale i reszta wypowiedzi mnie mocno zdziwiła..z drugiej strony to moja wina bo opuściłem temat na trochę. i ta chwila wystarczyła, żeby wywołać tę nielogiczną dysputę.. jesli takie tylko są kobiety na tym forum, to rację mam, że daleko im do KOBIET.

Gość rozumiem i popieram
i zaluje, ze ja nie wpadlam na to szybciej. Dotarlo do mnie, ze moj byly nie jest mi w zyciu do niczego potrzebny. Za duzo staran i troski o kogos kto tego nie docenil, za malo o siebie.