Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielone groszki

nie pociagam juz meza bo przytylam

Polecane posty

Gość zielone groszki

Strasznie to smutne. Przestałam brac pigułki. Ekspresowo przytyłam 15kg. Wyglądam strasznie, staram się mniej jeść, ale apetyt mi wzrósł bardzo. Próbowałam siłowni, biegania, no po rostu nic nie pomaga. Nie obżeram się, jem na pewno mniej niż moje koleżanki, a tyje i nie moge schudnąć. No i odkąd nie jem piguł (a brałam je 5 lat) moje libido wzrosło o miliard procent. Ciągle mi się chce seksu, a na pigułach starczało raz na tydzien. Niestety maz mnie unika, wyznał ostatnio, że to przez to, ze przytyłam. Jestem strasznie sfrustrowana, niedorżnięta, przed mezem mi teraz wstyd, jestem na diecie a nie chudnę i marzę o *******iu. Został mi wibrator i marzenia... Maż wyjechał w delegację, siedzę sama w domu i robię sobie dobrze. Marzę, że np. wpadają panowie elektrycy coś zobaczyc w liczniku i *****ają mnie ostro we wszystkie otwory. No ale to marzenia, nie chce zdradzac. Tak trudno schudnąć. No i mam też ładny biust. Jak byłam szczupła, to miałam mandarynki. Teraz 75D,E. No ale co z tego jak brzuch obwisły, uda w cellulicie, dupa kwadratowa. Jakby tacy elektrycy wpadli to bym sie wstydziła rozebrać.... Ech, musiałam się wyżalić :{

Gość gość
Próbowałam siłowni, biegania, no po rostu nic nie pomaga Nie wystarczy próbować; trzeba się solidnie przyłożyć i robić to minimum 3-4 miesiące solidnie, 3-4 razy w miesiącu, a efekty NA PEWNO będą

Gość gość
wg mnie tak troch dzialasz na opak , malo jesz czegos tam prubujesz i tak to wyglada ja na twoim miejscu poszlabym do lekarza , jak cie jeden konowal splawi to idz do drugiego - badania to podstawa! idz do dietetyka z kompletem juz badan idz na silownie ( polecam trenera personalnego ) dobry trener tez powinien miec wzglad na twoj***adania i diete i nie probowac cwiczyc tylko cwiczyc , efektu po miesiacu nie bedzie ale po trzech juz moze tak zycze powodzenia .

Gość gość
ale z ciebie prostaczka, nie pociagasz męża bo jesteś taką chamką ze wsi, jakie ty masz slownictwo, nie dziwię się, że mąz nie chce się kochac z chamichą

Gość gość
och blagam nie udawaj takiej delikatnej - autorka nikogo nie obrazila tylko napisala ******ie i dupa