Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubie być w domu i co z tego

Polecane posty

Gość gość

ludzie legną teraz na podwórko, u mnie w domu wszyscy siedzą przed domem a ja w domu i lubię to, wolę tu być, nie grzać się jak głupia, nie pocić, nie męczyć, obejrzeć film i wszyscy mnie krytykują, że nie chcę na dwór wyjść, a ja wolę iść o 19 na spacer czy coś, wtedy jest mi lepiej, czy jest ktoś podobny do mnie?

Gość gość
Ja mam podobnie:-) Lubię być w domu a raczej mieszkaniu. Dobrze się w nim czuję i jest w nim chłodno :-)

Również w ciągu dnia wolę posiedzieć w domu. Leniuchować. I tak samo wieczorem wyjść na rower lub przejść się :-)

Gość gość
ja mieszkam w domu, wyjdę na podwórko wiadomo ale po 10 minutach lecę do domu bo mi tam na zewnątrz źle teraz, taki klimat mamy, że duchota okropna ale nikt tego nie rozumie, moja mama ma 50 lat i uwielbia leżeć na leżaku i chodzić po podwórku a jakby było 60 stopni to by dopiero było fajnie i ciągle mi dogryza, że ja tak nie robię, wkurzać mnie to zaczyna.

Gość gość
ja lubię w domu spędzać wieczory i noce...dość wcześnie kładę się spać i niestety nie wysypiam się w nieswoim łóżku. W dzień szczególnie wolny lubię spędzić czas poza domem.

Gość gość
no i ok, spędzasz czas jak lubisz, ja to akceptuję i nie rozumiem dlaczego inni, głównie najbliżsi nie akceptują tego jaka ja jestem