Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielone groszkii

nie pociagam juz meza bo przytylam

Polecane posty

Gość gość
O kochana ostro i bez najmniejszej litości z pejczem w dłoni koniecznie w lateksie:P Chcę to zobaczyć :-) R

Gość gość7912
No ale bym zaszalała, jak pies u mych stup prosił by o litość albo wręcz odwrotnie błagał by o jeszcze.

Gość gość
Zbić za nieposłuszeństwo ciągnąć za włosy ,zmusić do lizania ..też chcę niewolnika,Jacuś kiedyś się oferował na mej smyczy chodzić :-) R

Gość gość7912
o tak lizać to by musiał, i czołgać się przed swą panią,

Gość gość
Związany koniecznie, wiesz jak lubię sznurki :-) A jak się źle będzie zachowywał to własnymi matkami zaknebluje .R

Gość gość7912
Och R może znajdziemy sobie jakiegoś nad którym będziemy się pastwiły. a on będzie nam jeszcze za to wdzięczny.

Gość gość
Że my obie razem :-) :-) :-) :-) Wiem już kto byłby godny zaszczytu.R

Gość gość7912
No to może zaprosimy go do tanga? Biedna jego dusza.

Gość gość
On będzie serii w niebo wzięty jak dostanie wpierdol od nas dwóch :-) :-) Wiesz co uwielbiam w sexie? Jest milion pomysłów i sposobów na przyjemność bez ograniczeń.R

Gość gość
Zielona albo oślepłam albo @ adres zniknął .Jak tu wpadniesz to daj go raz jeszcze .R

Gość gość
Zielona jakie masz jeszcze fantazje?

Gość gość
witam, otóż mam 39 lat mąż 43 bardzo go kocham, u nas ostatnio sex jest bardzo rzadko mąż przyjeżdża do domu raz na tydzień lub raz na 2 tyg. i ostatnio nie bardzo mu staje czasem sie kochamy a czasem jest za miękki a a też mam straszną ochotę na sex, mówię mu że jakby mu zależało to szedłby do lekarza ale on w życiu nie pójdzie, co ja mam począć dzis od rana tez myślę tylko o sexie i były dziś paluszki w ruchu, marzy mi się ostre rżnięcie, nie zdradzę męża nigdy ale to już jest wkurzające

Gość gość
Żalisz się czy chwalisz?

Gość gość
To nie,ze ty przytyłaś lecz powinnaś się otworzyc na różnorodność seksu.Minetka,lodzi,analek itp..Oczywiście higiena osobista to podstawa!!!

Gość gość
gość dziś Żalisz się czy chwalisz? o co ci debilko chodzi

Gość gość
Wiesz ja tez tak biadolilam ze nie moge schudnąć. .mam nawet dietetyka.Dopiero mama i syn mnie uswiadomili ze jem prawie tak samo i na śniadanie platki owsiane na mleku mam jesc.Owoc raz lub dwa na tydzien, nie mieszam warzyw tylko jem codziennie inne.Rano platki na mleku 45 g ..później kaszka manna 150 g..na obiad np.caly ogorek bez soli z 200 g mięsa z kury..wieczorem znowu kaszka manna lub serek wiejski. .do tego 3 l wody ..kawa slaba z mlekiem i 1 łyżeczka cukru i pare herbat..Dopiero chudne! Zero chleba ..dwa ziemniaki na tydzień. Jak się chce to mozna kobieto!

Gość gość
twoja dieta jest fatalna i komuś tak radzisz, puknij się w łeb

Gość gość
- do autorki , to trochę dziwne ze po odstawieniu tabsów tyjesz, wszystkie raczej tyją przynajmniej zwalają na tabsy by się bezkarnie obżerać

Gość gość
Dodać do diety kaszkę jaglaną.Jest smacza z owocami pokrojonymi jak brzoskwinia itp.A jako sos dodac łyżke tahini i miodu rozmieszać i polać.Amarantus może być pół na pól z kaszką jaglaną.amarantus ma dużo żelaza itp...

Gość Patrica
Kup może jakiś gorset? Po pierwsze wymodeluje ciało, a po drugie na każdego faceta działa. Ja mam taki ze stronki Dyskrecja i bardzo pobudza mojego faceta, zresztą mnie też :D