Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet miał byc 3 dni u corki a

Polecane posty

Gość gość

Przed chwilą napisał esa że bedzie tydzien. Mam go rzucic w tej sytuacji?

Gość gość
no jak sobie wzielas dziecioroba to sie teraz męcz

Gość gość
nooo... nie może się stesknił za córką i chce z nią pobyć dłużej, dlaczego nie pojechałaś z nim?

Gość gość
Dodam że mieszkamy razem dwa miesiace. I umawialismy sie inaczej. Wiem że teraz wakacje i wiecej czasu, mysle jak zareagowac. On mnie po prostu poinformował.

Gość gość
Nie chce poki co za wczesnie na wspolne wyjazdy.

Gość gość
Niech razem chwile pobeda, swieta czy czesc wakacji możemy spedzic razem we troje, ale to za rok. Mnie zastanawia ze mowił inaczej a przedłużył bez uzgodnienia. Pisze do mnie esy wiec mysli nawet bedac tam, ale....czy powinien tak postapic i co ja mam odpisac

Gość gość
a ile córka ma lat? Może on tam jest nie dla córki ale dla swojej byłej żony?

Gość gość
12 lat ma. Dla corki bo z nia spedza czas, byli na obiedzie i lodach a teraz gdzies tam jada sami zwiedzac miasto. Żony byłej tam nie ma.

Gość gość
może po prostu ma ochotę i możliwość spędzić więcej czasu z córką? nie dramatyzuj, takim zachowaniem go tylko przepłoszysz

Gość gość
No wiem, ale czy nie powinien ze mna tego uzgodnic?my tez tu mamy swoje plany.

Gość gość
A nie sam podejmuje decyzje i mnie informuje. W sumie niech tam siedzi i miesiac. Tylko nie wiem jak zareagowac na ten sms

Gość gość
a co on jest twoja wlsnoscia chce zostac dluzej i tyle co ma cie o pozwolenie pytac.

Gość gość
Odpisz "ok" i wyluzuj. Wiążąc się z osobą mającą dziecko trzeba wiedzieć, że jakiś wspólny czas zawsze zostanie dla tego dziecka wykrojony. To nawet dobrze o nim świadczy, że spędzi tyle czasu z własnym dzieckiem, a nie kobietką która dopiero go poznaje i w dodatku kafeterianką.

Gość gość
Wiem, że dobrze to o nim swiadczy i nie mam nic przeciwko tym kontaktom. Aczkolwiek uwazam że to powinien ze mna uzgodnic skoro razem mieszkamy.

Gość gość
a może zapomniał postawić znak zapytania na końcu smsa

Gość gość
Bądź dorosłym człowiekiem, zadzwoń i powiedz, że cieszy cię jego kontakt z córką, czy coś takiego, ale sama czujesz się nieco urażona jego zmianą planów, to chyba nie trudne powiedzieć to bez zbędnych pretensji. Potem życz miłego urlopu i zrób coś co najprzyjemniej robi ci się gdy jesteś sama w domu :)

Nie rzucaj go, musisz to zrozumieć i zaakceptować. Ja też jestem w takiej sytuacji, że facet wyjeżdża raz na jakiś czas do swojego dziecka. Też nie jest to dla mnie komfortowa sytuacja, ale nic nie mogę zrobić. Wiem, że nie mam na to wpływu :( ostatnio tez nie było go tydzień, ale wrócił i wszystko było w porządku.

Gość gość
Nie zapomniał, to było stwierdzenie a nie pytanie;-) Mi chodzi tylko o sposob załatwiania sprawy. To nasze poczatki i nie wiem czy dobrze wrózy na przyszłosc. Ale odpisałam ok i fajnego pobytu.

Gość gość
pisda jest 2 miesiące z facetem a juz wymagania jak w stażu 20 letnim, głupia krowo , zabic takie suki i kur/wy ,nie ma cie kto ****** to se wsadx pałąga w dziurache ojciec chce pobyc z córką a ta sie zesrała suka, dziecko ma nie mieć taty bo babsztyl z zadem i ryjem czeka

Gość gość
Własnie sie musze nauczyc to akceptowac, bo jesli z nim bede to nie ma innego wyjscia. To dopiero nasze początki.

Gość gość
Do osoby z 13.56 nie życze sobie takich obrazliwych komentarzy. Wyraznie napisałam o co mi.chodzi, jak nie rozumiesz to zamilcz.

Gość gość
I nie jestem 2 miesiace z facetem, tylko dłużej. Dwa miesiace mieszkamy razem. Widuja sie dwa razy w miesiacu na weekendy.

Gość gość
i siedzi krówsko, pewnie ci kasy mało i czekasz az ci chłop do portfela nasypie , dziecko chce pobyc z tatą a ta knuje i smęci więcej mam szacunku dla prostytutek które dają du/py w lesie, przynajmniej same zarabiają jak potrafią a taka gnida jak ty czeka na chłopa który ma być tylko jej, dla takiego dziecka tata to ktos najważniejszy w życiu i jest szczęśliwe a pełno tych babsztyli które siedzą i czekają bo ją c****o swędzi , pasztety yebane

Gość gość
A wiec zamykam temat, dzieki za rady odnosnie esa. Tak tez zrobiłam, mój mezczyzna podziekował i napisał że jest szczesliwy bedac z corka i ze chciałby ja i mnie:-)

Gość gość
Akurat !!! facet robi sobie alibi z pobytu z córką trzeba być naiwną aby wierzyć facetowi który już wcześniej kogoś zawiódł (porzucił, zdradził, nie sprawdził się jako partner bo skacze z kwiatka na kwiatek) Ten twój okaz samczy, pewnie pod pretekstem przedłużonego pobytu z córką, skacze sobie dalej i używa życia , czy jak wolisz hula sobie na boku wierz mu, wierz, skoro jesteś taka naiwna

Gość gość
akurat to on został zdradzony i porzucony , nie zawsze to mezczyzni sa tymi złymi.

Gość gość
Gość 14:20 zgodzę się z Tobą również tak samo uważam. Taaa autorko oni wszyscy są poszkodowani i porzuceni, biedne Misiaczki :D