Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta z klasą a hmm ostry seks

Polecane posty

Gość gość

zawsze uważałam moją kuzynkę za taką babkę z klasą, szykowna, potrafi się zachować, jej imprezy czy przyjęcia są zawsze super zorganizowane, dzieci grzeczne, świetnie wychowane itd. niedawno miałyśmy okazję wypić pare drinków na osobności i zwierzyła się, że lubi naprawdę ostry seks, oral, dziwne pozycje a nawet anal :/ pouśmiechałam się ale lekki szok został. znacie takie kobiety, jesteście taki, lubicie dziwny seks? czy to jest jakaś zależność w ogole?

Ależ to że ktoś ma dobry charakter nie oznacza że nie może lubić na ostro i na odwrót

Gość gość
Buhahaha a co ma jedno z drugim. Ojp

Gość gość
A co ma piernik do wiatraka jak to mawiala moja babcia.

Gość gość
tu autorka - no właśnie co ma piernik do wiatraka, hmm...może to głupie, ale ona zawsze jest taka higieniczna czysta, kulturalna a tutaj połykanie, poniewieranie...no dziwne no:D

Gość gość
nie ma to jak obgadac dupe kuzynki na forum kafeteriii

Gość gość
Oral to ostry seks?....

Gość gość
przepraszam - nie obgaduję jej tylko o niej rozmawiam, a to chyba różnica. i tak, dla mnie oral z połykaniem (a raczej seks w usta) to ostry seks...

Gość gość
biedna ta twoja kuzynka, taka obgadywana. Spójrz lepiej, jak nudno i smutno masz we własnym łozu, a nie wysmiewaj się, bo dla Ciebie oral to " ostry seks"... Nie ma to jak tylko po ciemku pod kołderka, to każde inne zachowanie to zgroza i piekielne czeluscie:D ZENADA z tym topikiem, kobieto lepiej sie doucz, a potem komentuj...

Gość gość
no ja osobiście uważam oral za ostry i niesmaczny i go nie uprawiam...

Gość gość
oral z połykiem to ostry seks? O matko to ja w ogóle jestem zboczona:D

Gość gość
''no ja osobiście uważam oral za ostry i niesmaczny i go nie uprawiam... '' no to ty, a INNI nie. Inni MAJĄ PRAWO do własnego zdania a skoro sprawia im to przyjemnosc to co,żal ci, i dlatego musisz obgadać? wiesz co, mam na takie co to podniecaja się samym gadaniem, zamiast robieniem okreslenie " świętojebliwe" Zajmij się własnym mezem i własną dupa, zamiast obgadywac i podniecac sie swoim obgadywaniem

Gość gość
Nic z tego co wymienilas nie uwazam za ostry seks a poza tym co ma piernik do wiatraka, plus dla niej ze umie sie i zorganizowac i zabawic.

Gość gość
ok, nie denerwuj się tak. nie uważam, że to było obgadywanie. nie mówiłam, że jest głupia, czy to źle. tylko myślałam, że taki seks lubią kobiety które mniej się szanują... ja np nie wzięłabym penisa mężczyzny do ust :/ tradycyjna forma seksu mi wystarczy, bez udziwnień.

Gość gość
no ale myslenie, mniej sie szanuja...jasne... jasne... szanowałabyś sie bardziej, gdybys nie obgadywała innych i kie komentowała cudzych upodobań seksualnych, bo to jest dopiero niesmaczne. To jest dopieo obrzydliwe, a nie ' branie penisa do ust". zwłaszcza kogos, kogo się kocha, kto tę miłosc odwzajemnia i kto - ''o zgrozo" zapewne odwzajemnia się podobnie swojej partnerce...

Gość gość
ok, już abstrachując od mojej kuzynki... dziwi mnie, że dla was branie penisów do ust jest normalne, ja okazuję miłość inaczej :/

Gość gość
tak, widzimy, OBGADYWANIEM i oburzaniem sie i podniecaniem tym, co inni robia z własnymi ciałami we własnych lózkach, zamiast zająć sie soba. nudzi się gimbazie, co?

Gość gość
"tylko myślałam, że taki seks lubią kobiety które mniej się szanują..." Aha, czyli biorąc do ust penisa mojego męża, z którym jestem zamężna 14 lat się nie szanuję. Chcąc mu zrobić przyjemność, bo go kocham, nie szanuję się. No dobrze wiedzieć, żem k*****. :D W małżeństwie kuzynki jest wszystko ok, większość facetów marzy o takiej kobiecie.

Gość gość
Aha, czyli biorąc do ust penisa mojego męża, z którym jestem zamężna 14 lat się nie szanuję. tak, w oczach takich swietojebliwych jak autorka, to jestes zwykła k.. wa//// hehe. Boże, gimbaza sie naporawdę nudzi.

Gość gość
autorko, seks jest DLATEGO TAKI FAJNY, ze mozna " sie ubrudzic", robic to co nas podnieca, cos NIEPRZYZWOITEGO. Robienie czegos nieprzyzwoitego to jest własnie to, co sprawia frajdę w seksie... Zal mi cie, autorko...

Gość gość
penis do buzi? ja raz wzięłam do buzi po seksie analnym:D i co? I zyje:D tyle, że to byl przypadek i wiecej sie to nie powtorzylo

Gość gość
Dla mnie robienie loda ukochanemu jest czasami przyjemniejsze niż klasyczny seks ;) A anal też fajny! Wiele tracisz.

Gość gość
do buzi po analnym!??!? nie wierzę,fuuuu. Poza tym ja nie lubię się brudzić :P

Gość gość
To ja jestem chyba mocno wyzwolona uwielbiam ostro silnie oral wręcz mogę robić non stop z polakiem z wytryskiem na twarz piersi.znal tez wszystkie możliwe pozycję przebieranki hum obydwoje to lubimy. Do brałam sie idealnie z moim partnerem a on i tak ma większy temperament ode mnie

Gość gość
to mi tez wydaje sie dziwne jak slysze o takich hmmm porzadnych kobietach, a w lozku swinskich :D nie potepiam tego czy cos, tylko tez kontrast jest dla mnie interesujacy :D wychodzi na to, ze kobiety, ktore tyle od siebie wymagaja itp to w lozku puszczaja hamulce

Gość gość
to ja co wzielam do buzi po analu:P To byl przypadek i chwila zapomnienia polaczona tez nie ukrywam z alkoholem. Jak maz sie skapowal i mi powiedzial to od razu przerwalam:D

Gość gość
gość 21.20 - o, no o to mi chodziło ;) może to hamulce puszczają, rzeczywiście. strach się bać.

Gość gość
dziewczyny czy wy się szanujecie choć trochę. dajecie sobie wsadzać w o***t penisy! :/ a potem bierzecie je do ust! Damy tak nie robią :/

Gość gość
Dlaczego się nie szanujemy? Bez przesady seks jest dla ludzi i jeśli oboje to akceptujemy to ja nie widzę problemu. Jesteśmy bardzo udana parą a seks jest ważnym aspektem VW życiu i daje nam radość