Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy w końcu prostytucja zostanie zdelegalizowana?

Polecane posty

Gość gość

Aż mdli mnie, kiedy tu widzę, że te durne prawiki się ślinią na ich widok (prostytutek)... To nie w porządku, że taki stary prawik, albo inny mały łysy oblech ma pełne przyzwolenie napastowania kobiety za dopłatą!!!

Gość gość
a co, prostytutki robią konkurencję takim pasztetom jak ty. chciałabyś, żeby prawik posuwał ciebie zamiast iść na dzi'wki. Nie ma tak dobrze.

Gość gość
Żeby coś zdelegalizować, to najpierw trzeba zalegalizować... a co kto z kim robi, to tylko i wyłącznie jego prywatna sprawa, więc nie wtykaj nosa tam gdzie nie trzeba :P

Gość gość
Dobrze że one są. Dzięki nim my - porządne kobiety możemy spokojnie chodzić po mieście. Możemy chodzić skąpo ubrane. Gdyby ich nie było... spróbuj użyć wyobraźni. Ja je szanuję

Gość gość
szanowac kurwy hahahaha alez masz poziom ! szanowac szmat nie ma za co te tepe dzidy jak cholera ! dla mnie to te scierwa powinno sie spedzic do jednego miejsca i zeby stamtad nigdy nie wychodzily tam moglyby sie sprzedawac syfiary az do konca swych dni jak i syfiarze ktorzy z tego korzystaja !

Gość gość
Ale pasztety właśnie są przeznaczone dla mężczyzn Poza tym taka brzydkich/słabych. A takimi są stare prawiki. Poza tym taka prostytutka musi przechodzić katusze, kiedy obsługuje prawika. większe niż kiedy obsługuje doświadczonego...

Gość gość
jakie syfiary, znam taką jedną, jest młoda, ładna, elegancka i forsy jej nie brakuje, bierze 2 stówy za numerek.

Gość gość
Zapamiętajcie sobie!!! Jeszcze będziecie za to lani na komisariatach. wspomnicie moje słowa

Gość gość
szanowac k**wy hahahaha alez masz poziom ! > Ja mam po prostu -0 szersze horyzonty myślowe od ciebie :) Po prostu te [panie obsługują m.in. tych facetów których my nie chcemy obsługiwać a mówiąc dosadniej przeganiamy takich kundli. I dzięki temu mamy spokój, ale chwila moment, z kim ja rozmawiam? jesteś pewnie "facetem" bo kobieta by tego nie napisała hahaha

Gość gość
taa facetem, pewnie pravikiem, który panicznie się boi przer***** nawet prostytutkę a frustracja rośnie i zaczyna bić na alarm

Gość gość
Kbiety z wlasnej woli sie szmaca zreszta prostytutka wychodzi taniej niz zwiazek i one doskonale o tym wiedza.