Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robi któraś z was kreskę na dolnej powiece

Polecane posty

Gość gość

Większość robi tylko na gornej a ja robię na obu czarną bo głupio wyglądam bez tej na dole, mam małe oczy i w dodatku i jasną oprawę, ostatnio usłyszałam, ze taka kreska jest wulgarna ;/. Oglnie koleżanki się dziwią, ze taki makijaż robię na codzień. Co wy sądzicie o tym? Serio to takie niespotykane?

Gość gość
Ksiezna Kate taka robi, nikt jej nie posadza o wulgarnosc ;) ja tez robie,bo mam jasne i bardzo rzadkie rzesy i do tego male zrenice, a przez to wszystko razem - malutkie oczy.

Gość gość
up up

Gość gość
faktycznie nosi, ja nawet nie zauważyłam, no ale widać dla ludzi cos co wychodzi poza standardy od razu dziwne jest wulgarne itp

Gość gość
Mnie się taka kreska kojarzy z nastolatkami z gimnazjum i byciem "emo" , wielu innym również. Może po prostu rób delikatniejszą skoro ludzie się dziwią,że sie tak malujesz na co dzień?

Gość gość
Nie wiem czy jest wulgarna ale jesli masz male oczy to w ten sposob jeszcze bardziej je pomniejszasz. A co do jasnej oprawy to przeciez tusz do rzes ci ja przyciemnia.

Gość gość
Mi się wydaje, ze robię wcale niegrubą. Nie pomniejszam, to zależy od kształtu oczu twarzy itp. bo ja mam opadniętą górna powiekę trochę i nisko kosc i przez to górnej kreski prawie nie widać, dlatego czasem robię np. tylko na dole.

Gość gość
Użyj brązowego cienia na dolną powiekę

Gość gość
podpisuje sie pod wypowiedzia wyzej, ja robie kreske na gorze i na dole. gorna rozcieram pedzelkiem, natomiast dolna delikatnie rozcieram brazowym cieniem.

Gość gość
źle zrozumiałyscie mnie, ja nie zamierzam nic zmieniać bo mi się tak podoba i ja sie czuję dobrze jak taką mam, tylko pytam sie was co sądzicie o tym bo mi by do głowy nie przyszło ze to może być tak odbierane przez niektóych (bo niektórzy przeciwnie, chwalą mnie za makijaż, ze ładny itp.)

Gość gość
Na tym zdjęciu , które wstawiłaś wygląda w porządku, myślałam,że robisz mocniejsza i grubszą kreskę stad te negatywne opinie koleżanek :)

Gość gość
Nie robię taką a górną słabo mi widać wiec jest cieńsza nawet niż tutaj. tasiemki zadne mi nie pomogą bo mam też kosć nisko, taka uroda i tyle.

Gość gość
Ja robię dolną kreskę ale na lini rzęs, a nie na lini wodnej. Poza tym moja kreska kończy się w 2/3 długości rysując od zewnętrznego kącika.

Gość gość
- no właśnie, dlatego wydaje mi się, ze to zwyczajnie zdziwienie ludzi, ze nie wszyscy malują się pod schemat bo każdy ma przecież inną twarz i inne oczy ;/. Zdziwiło mnie to po prostu jak usłyszałam. To ja podobnie, ja też nie robię na linii wodnej bo to pomniejsza oko, dlatego napisałam, ze na dolnej powiece a nie na linii wodnej.

Gość gość
Czarna kreska na górnej i na dolnej powiece przy małych oczach?Masakra,tandeta,wulgarność i pomniejszenie oczu.

Gość gość
- dzięki za opinię ;D. Przynajmniej szczerze, zastanawiam się tylko, dlaczego. Pokazałabym wam, ze to wcale źle nie wygląda, ale nie bede tutaj swoich zdjęć wklejała.