Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co podać dziecio na przyjęciu urodzinowym?

Polecane posty

Gość gość

2 urodziny. Będzie to zabawa dla dzieci, a rodzice przyjdą niejako przyz okazji. ;) Wiek dzieci: 2 lata, 2 lata, 2.5 roku, 2.5 roku, 3 , 3.5. Myslala o kolorowych kanapkach, koreczkach na grubych patyczkach, salatce owocowej, torcie, babeczkach, lodach, co jeszcze?

Gość gość
Ja robilam takie skretki z ciasta francuskiego -ciasto smarujesz jajkiem, posypujesz startym serem, papryka w proszku, sola; przykrywasz drugim arkuszem ciasta i robisz to samo czyli jajko ser i przyprawy; tnisz to na 1,5 cm paseczki, skrecasz w spiralki i pieczesz

Gość gość
weź sobie przypomnij co ty chciałaś robić jak miałaś 2 -3 lata i nie wypisuj bzdur o menu na przyjęcie dla takich "gości", wpuść całą gromade do wielkiej piaskownicy z mnóstwem urządzeń do kopania i mają 3 godziny nieziemskiej radochy, zapomniał wół jak cielęciem był ?

Gość gość
Mam fajnie urządzony pokój dla dzieci, będą miały tam nieziemską radochę. Nie piszę, że będą ciągle jadły, ale poczęstunek musi być.

Gość gość
te koreczki to nienajlepszy pomysł dla 2 letnich dzieci, jeszcze sobie krzywdę zrobią takim patyczkiem.

Gość gość
kup kilka paczek kondomow niech dmuchaja i mysla ze to baloniki

Gość gość
chleb ze smalcem i maggi

Gość gość
A moze mini pizze , parowki w ciescie francuskim lub quesadillas.

Gość gość
ja robiłam takie przyjęcie dla dzieci przedszkolnych, córka kończyła 6 lat. Było to w wynajętej sali zabaw. oprócz torta, były pieczone przeze mnie babeczki z kremem i owocami, ciasto ale mleczna kanapka, koreczki z owoców, oprócz tego owoce w całości. Dzieci w ogóle tego nie jadły. Brały tylko cukierki czekoladowe. Po miesiącu kolega córki robił podobną imprezę, były tam cukierki, lizaki, delicje, chipsy, paluszki i dzieciaki wciąż po coś przybiegały i jadły. więc nie ma co się wysilać, następnym razem podam też takie smieci.