Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolna dziewczyna, szczupła blondynka w wieku od 20 do 24 towar deficytowy

Polecane posty

Gość gość

Fajne laski to już od 15 roku życia są zajęte, taka jest smutna prawda. Musiałbym chyba zabić jakiegoś faceta aby "przejąć" jego dziewczynę.

Gość gość
Ja nie byłam zajęta przez blizny, ale masz rację

Gość 28 years has been good for me
Nie, jest dużo ale głupich tzn bez ambicji, utrzymanek, które licza na frajera. jak masz kasę to możesz mieć. poza tym po co Ci laska? Życie Ci nie mile? Za Malo masz stresu? ja wole mieć przeciętna - mialem juz laske, nic tylko latać za nią i wydawać kase. A oba i tak Cie zdradzi, bo kolezaneczki tez tak robia. Dziękuje za takie "niespodzianki". ogarnij sie, bo nie wygląd u kobiety jest ważny. Chcesz mieć spokojne normalne życie bierz przeciętną.

Gość gość
Przeciętniary mnie nie interesują, zawsze chciałem mieć ładną młodą, dziewczynę, która w przyszłości urodzi mi ładne, zdrowe dzieci. Często patrzę na kolegów, którzy pożenili się z przeciętnymi kobietami i im współczuję, jak oni z nimi wytrzymują? Nie dałbym rady zamieszkać z kimś kto zupełnie mi się nie podoba nie mówiąc już o jakimkolwiek seksie z taką osobą.

Gość gość
a autor jest wysoki, przystojny i z umięśniona sylwetką?

Gość gość
wysoki, klatka piersiowa większa niż brzuch, ale raczej szczupły no mięśniakiem raczej bym się nie nazwał 185/82

Gość gość
W tym wieku to nawet brzydkie sa zajete.

Gość gość
Ciekawa teoria ja mam 31 i na brak powodzenia nie narzekam łapię kobiety od 20 do 31 chyba jestem przystojny i na pewno wysoki (bez brzucha, szczupły lekko wysportowany, wesoły oraz ogarnięty) kiedyś miałem konto na portalu randkowym to mnie zrobili twarzą tej stronki i dali za free abonament :), dostawałem też propozycje do brania udziału w różnych castingach chyba do reklam jakichś czy coś, tylko że kobiety mnie raczej traktują mało poważnie bardziej w roli kochanka mnie widzą niż partnera wiek nie gra roli bo robiły tak i starsze i młodsze.

nie prawda, jest dużo wolnych. Tylko trzeba coś zaoferować, wygląd nie wystarczy. ja mam 28 lat i w związku już z 10 dziewczyną, lubie zmieniać, bo po roku mi się nudzi po prostu. Miałem w tym 3 na prawdę laski, ale to sama męczarnia i kasy kosztuje. A kasę nawet mam, oraz wygląd, bo trenuje, biegam i dbam o siebie. Jak chcesz mieć laskę musisz, mieć wygląd, czyli trenować dbać o siebie (mieć na to czas) mieć kasę (mieć na to siłę) zapewniać jej rozrywkę (mieć na to czas i siłę) bo inaczej zobaczysz, że Cię zdradzi! Takie zdradzają szybko. Bo mają z 200 adoratorów.

Gość gość
O proszę no sami gwiazdorzy i modele tu na forum wchodzą haha ciekawe że taki Adonis udziela się na babskim forum

nie sami, ale kilku, tak samo jak lasek jest dużo na kafe, ale puściutkich, głupich. ja mam ten problem że nie jestem wysoki do czubka głowy mam 182cm tylko. dużo dziewczyn chce takich od 188cm i też mam problem z tym. Bo dostawałem dużo koszy od super lasek bo byłęm za mały:)

Gość gość
"gość dziś O proszę no sami gwiazdorzy i modele tu na forum wchodzą haha ciekawe że taki Adonis udziela się na babskim forum " Bo niestety mam problemu w obecnym związku i szukam tu pomocy... myślisz że tylko uroda zagwarantuje szczęśliwy związek? nawet nie wiesz w jakim błędzie jesteś...

przeczytałam to z wielkim zaangażowaniem i z otwartymi ustami :O jestem w lekkim szoku! na wasze męskie poglądy... nie potrafię wyrazić swojego zdania po przeczytaniu waszych teorii nt lasek...

Gość gość
By 20 latek mial powodzenie u rownolatek musi byc ciachem

Gość gość
Merlin przecież ty sama pisalas ze jestes atrakcyjna u vylas okropna matką Prawda jest taka ze piękne sa do zabawy samców alfa a przeciętne do partnerstwa Bo chyba nie przzyznasz ze zalezy ci na kasiastym i przystojnym facecie

Gość gość
Hyhy

Gość gość
Yuy tt

Gość gość
Pomijając to, że ogólnie blondynki są deficytowe to co tu mówić jeszcze o wolnych i szczupłych w ograniczonej grupie wiekowej?

Gość gość
O rany ten wątek to kwintesencja ludzkiej głupoty i jeszcze śmiecie generalizowac twierdząc, ze jak młoda i ładna to głupi pustak. Przykro mi bardzo ze ludzie sa tak ograniczeni, a wiec powiem tylko ze owszem sa takie dziewczyny - wolne, ładne, zgrabne i niegłupie, blondynki tez. Tyle tylko ze mądra dziewczyna nie bedzie tracić czasu zadając sie z facetem któremu zależy głownie na jej facjacie i figurze, zastanówcie sie czego sobie zyczycie bo niektóre wypowiedzi to jedna wielka hipokryzja.

taka jest smutna prawda że jest pełno wolnych kobiet a ty nie masz bo masz jakiś defekt !