Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test ciążowy wyszedł negatywny, ale nie mam okresu.

Polecane posty

Gość gość

Witam, 2 tygodnie temu, z chłopakiem ocieraliśmy się o siebie. Bez bielizny, jego członek dotykał mojej pochwy. Nie miałam dni płodnych, więc się nie martwiłam. Do czasu. Jest już 7 dzień, a ja nie mam okresu. Dodam, że zawsze mam regularnie, a tu tydzień spóźnienia.. Zrobiłam test, jednak wyszedł negatywny. Tyle, że test robiłam na wieczór.. Co robić?

Gość gość
Według mnie chyba nie musisz się martwić, ponieważ nie doszło do wytrysku "w Tobie " ale gdy chłopak sie podnieca wydziela mu się ejakulat w którym mogą ale nie muszą znajdować się plemniki. Trochę musiałby sie pomęczyć zeby dostać się do środka pochwy, lecz nigdy nic nie wiadomo,ale nie ma co się martwić na zapas. Test ciążowy w terminie po spodziewanej się miesiączce raczej jest wiarygodny , ale dla samej siebie zrób go z porannego moczu,ponieważ wtedy jest największe steżenie hormonów. Jeżeli bardzo się denerwujesz to osobisćie polecam Ci test ciązowy BETA HCG , test z krwi. Wtedy bedziesz miala 100% pewności. Więc nie martw sie tak bardzo i zrob test z porannego moczu, a jezeli chcesz dla uspokojenia zrob sobie tes z krwi. powodzenia

Gość gość
Dlaczego ci mama o tym nie powiedziała.Ryby też trą i ile jest małych.