Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

9 mczniak boi się niektórych przedmiotów

Polecane posty

Gość gość

Proszę o nie wyśmiewanie się, po prostu nie wiem, czy to normalne, to moje 1wsze dziecko. Zauważyłam, że mój syn ostatnio przejawia niepokój na widok niektórych przedmiotów, np. wiatraka. Wcześniej nic takiego nie miało miejsca. Co więcej np. odkurzacz, który robi więcej hałasu i jest większy albo pralkę wręcz lubi. czy to normalne na tym etapie rozwoju?

Gość gość
moja córa ostatnio jak zobaczyła koper jak zaprawiałam ogórki to też się go bała :)

Gość gość
Mój w tym wieku bał się pudełka z pozytywką. Jak tylko to otworzył i zaczynało grać to w płacz ;) Teraz ma 4 lata i panicznie boi się psów. Na ich widok ucieka na ławkę czy gdziekolwiek i płacze, że ten pies go zje. Nawet jeśli to jest york czy inny wygolony szczur ;)

Gość gość
Moja córcia bała się zabawki wańki-wstańki i to panicznie, kota od rodziców, odkurzacza. Z czasem przejdzie zobaczysz, wańką się już bawi a ma 1,5 roku :-)

Gość gość
Dzięki, czyli ma prawo się bać niektórych rzeczy. To mnie uspokoiło :)

Gość gość
Moj ma 1.5 roku a boi sie maskotki ktora dostal od dalekiej ciotki. Swoja droga ta zabawka tez mnie troche przeraza i musze ja oddac. :-)

Gość gość
moj bal sie takiego malego anasa nakrecanego ktory tak chodzil i klekotal...jak mu puszczal to uciekal i wchodzil na mnie, a teraz si enim bawi :)