Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BaG

małżeńska rutyna

Polecane posty

Gość BaG

Jestem zmęczony i znudzony domową rutyną.. niby wszystko funkcjonuje bez zarzutu, na zewnątrz uchodzimy za idealne małżeństwo ale tak naprawdę to jedynie dobrze funkcjonująca firma. Jedyne tematy to co kupić, co jest do zrobienia, itd. Ja chcę jeszcze żyć, nie bawi mnie taka stagnacja. Niestety próby napraw nie przynoszą rezultatu.. czy ktoś tak ma?

Gość Zdradliwy
Działa wzbudzanie zazdrości/niepewności u partnerki. Jest chwila dymu ale poprawa relacji w związku jest kolosalna :)

Gość gość
czas na rozwód

Gość gość
ile macie lat?? tak podobnie chyba jest w wiekszosci malzenstw:P mogles troche poczekac z ozenkiem

Gość gość
Typowe. Facet przychodzi na forum erotyczne żeby pisać o tym że żona go znudziła :O

Gość gość
To walnij sobie gruche :-))

Gość gość ze statusem VIP
Moze źle sie do tego zabierasz? Naprawiasz to po prostu nie tak, nie fajnie. Popatrz na nią jak na kobietę i tak ją traktuj a nie jako członka firmy "rodzina sp. Z o.o." Tak jak to bylo kiedys. Wtedy wszystko na pewno ruszy, cierpliwosci.

Gość gość
ja jestem kobieta-mezatka. i tak jak ty moge ponarzekać z tym ze na swojego meza, mi brakuje namietnego seksu z dluga i urozmaicona gra wstepna, a co dostaje? slinienie mojej cipki i seks trwajacy 3 minuty, oczywiscie o orgazmie moge zapomniec. ja sie staralam, jakies erotyczne masaze, seks oralny ale juz mi sie nie chce skoro nie dostaje nic w zamian. seks to interes dwoch osob a nie tylko jednej. kochamy sie raptem raz na 2-3 tygodnie i to z mojej inicjatywy, wiem ze maz sie masturbuje-woli reke od zony:( pewnie pomyslicie ze pewnie jestem zaniedbana, otoz nie. bo dbanie o siebie jest dla mnie priorytetem. ja znalazlam dla siebie rozwiazanie, kiedy jestem sama przebieram sie w seksowna bielizne i sama doprowadzam sie do szalenstwa, smutne ale prawdziwe:(

Gość BaG
Czyli jak widzę to nie tylko problem mężczyzn... Co więcej to nie jest tak, że facetowi się żona znudziła i chce zaszaleć na boku...

Gość gość
a właśnie czasem tak jest. Seks z kimś nowym, innym fascynuje obie płcie ...zakazany owoc smakuje i kusi. Pewno, że to droga na skróty ale tak się właśnie często dzieje - zdrada dziś staje się bardzo popularna