Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karmiłam dziecko publicznie, urocza starsza pani musiała wyrazić swoje zdanie...

Polecane posty

Gość gość
Tak zgadzam się. Są sytuacje które należy zakwalifikować do tych intymnych i starać się unikać widowni. Jednak ta widownia również powinna posiąść umiejętność niedostrzegania takich rzeczy.

Gość analfabetki durne
ale ona karmiła butla nie cycem, więc jak się mają do tego wasze wypociny? moim zdaniem stara baba uważała że nalezy karmć właśnie tylko i wyłącznie cycem i jak zobaczyła butelkę to stwierdzila ze się autorce we lbie przewraca, bo nie karmi jak powinna tylko wygod szuka.

Gość gość
Nie mozesz nakarmic z boku tylko musisz sie pchac miedzy ludzi? Mozna pokarm odciagnac ale ty jestes leniwa fleja i tyle

Gość gość
gość dziś Nie mozesz nakarmic z boku tylko musisz sie pchac miedzy ludzi? Mozna pokarm odciagnac ale ty jestes leniwa fleja i tyle x leniwa to jesteś ty bo nie czytasz całego tematu

Gość gość
nie napisała czym karmiła Czym by nie rarmiła Cyganie karmili z litrowej flachy po vódce i dobrze było! Nudne tematy kafeterii Nic lepszego się tu nie przyjmie

Gość gość
bo sie nie wywala cycow przy ludziach :) taka prawda !

Gość gość
gość dziś nie napisała czym karmiła Czym by nie rarmiła Cyganie karmili z litrowej flachy po vódce i dobrze było! Nudne tematy kafeterii Nic lepszego się tu nie przyjmie x to jej wypowiedź: gość dziś Nic jej nie powiedziałam bo nie mam ochoty znizać się do jej poziomu, jedynie że życzę jej miłego dnia i mniej zmartwień. Gościu z 11:38 - akurat karmiłam BUTELKĄ, więc żadnego CYCA jak to określasz nikt nie widział. Nie wiem skąd sobie dośpiewałaś/eś, że karmiłam piersią? x napisała że karmiła butelką,

Gość gość
Pewnie cyckiem karmilas i glupio ci sie zrobilo jak napisali co mysla o tobie.a wogole to powinno byc zabronione w miejscach publicznych zeby wywalac cycki na dawac jesc ble

Gość gość
To ja autorka - jeszcze raz dla wszystkich nieumiejących czytać - karmiłam dziecko - nie znaczy dałam pierś, jak karmię starszego 4 letniego syna to też utożsamiać będziecie z dawaniem piersi? Jak pisałam NIGDY nie karmiłam piersią, więc mi nie przyszło nawet do głowy, że ktoś automatycznie sobie dopowie do słowa karmiłam = karmiłam piersią :O Czytałam temat że matkom karmiącym mm powinno się dzieci zabierać i już chyba wiem o co tej pani karmiła, pewnie była równie nawiedzona. Zresztą, Wy w sumie nie lepsze, bo jak ktoś karmi mm to truje dzieci paszą, a jak karmi piersią to jest obleśny i wywala cyce :O Ogarnijcie się trochę.

Gość gość
o co tej pani chodziło - powinno być

Gość gość
no to dlatego cię tak skwitowała, gdybyś wywaliła cyca nie byłoby problemu, a nie butelką :) aczkolwiek ja gówniara mam 23 lata, karmiłam butlą od początku, syn ma 1,5 roku, i nigdy z negatywną opinią się nie spotkałam :]

Gość gość
tez pomyslalam ze chodzi o karmienie piersia, ja nie mam nic przeciwko choc uwazam,ze w miejscach publicznych to jednak lepiej sie okryc, ale ze karmienie butelka moze kogos bulwersowac?? dziwne, chyba to byla kobieta z gatunku szukajacych dziury w calym i nie ma co sie przejmowac

Gość gość
mam 4miesięczną córcię którą karmię piersią różne syt się zdarzały ale nigdy nie epatuję tym innych ludzi matka karmiąca i jej dziecko nie jest pępkiem świata Kobiety trochę kultury! Bo to jest kwestia kultury osobistej! Najpierw karmicie cyckiem gdzie popadnie,obnażacie się,często wprawiacie w zakłopotanie innych uczestników przestrzeni publicznej a za kilka miesięcy będziecie swoim dzieciom pozwalały sikać w parku na trawniku,do jeziora itp. Karmieniu piersią jak najbardziej TAK! Ale na wszystko jest miejsce:)