Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój cel emigracji znaleźć mężczyznę dla siebie

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od konkretów. Mieszkam w Polsce, mam dobrą pracę, swoje pasje i znajomych, jestem atrakcyjna i zadbana ale Polacy mi się kompletnie nie podobają. Nie mają tego czegoś. Moje życie uczuciowe leży i piszczy. Chcę wyemigrować na stałe, uważacie że taki powód jest dobry? Czy mam szansę? Wiele dziewczyn pisze że jest samotnych na emigracji, ja chcę tam pojechać by kogoś zapoznać, ale czy warto rzucać pracę i całe życie w Polsce by szukać miłości na obczyźnie?

Gość gość
Przyjezdzaj do UK, tutaj znajdziesz swego pakistana, ciaptego badz murzina. Oni czekaja na takie tepe strzaly jak ty.

Gość gość
trzeba byc wyjatkowo pustym czlowiekiem zeby w prawie 40mln kraju nie znalezc faceta dla siebie moze pomysl czasami ze to moze nie z wszystkimi facetami w pl jest cos nie tak tylko z toba :D z tego co zauwazylem polki ktore sie spotykaja z obcokrajowcami nie powalaja uroda mysle ze maja wlasnie kiepskie branie u polakow dlatego ida w tango z ciapatymi murzynami i pozniej pluja jadem na facetow z polski oczywiscie jest jeszcze inna grupa kobiet fiu fiu a e ja mam anglika nie zadaje sie z polakami :D spoko chcesz byc z angolem no problem tylko po co sie chwalic na forum ...