Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajoma sie obrazila ,bo moja mala powiedziala ze jej dziecku to brzydal

Polecane posty

Gość gość
potem siedzą całe takie biedne, mało ambitne, zajadłe, zazdrosne rodzinki na tarasie i rodzinnie, wielopokoleniowo obgadują jaka sąsiadka jest brzydka, ma głupie dzieci, brzydki stary samochód, i tak każdego sąsiada po kolei.

Gość gość
gość dziś Autorko nie odpisuje tym mamom idealnym z idealnymi dziecmi bo szkoda twoich nerwów. Takie zachowanie twojej córki jest jak najbardziej naturalne usmiech.gif Moja w podobnym wieku na cały głos w poczekalni u lekarza tak określiła siedzącego obok pana 'mamus a ten pan jest brzydki i piegowaty' a pan się roześmiał i odpowiedział t niech pani córki nie karci bo to prawda przecież jestem piegowaty i niezbyt przystojnyusmiech.gif Pracuje z dziećmi jako pedagog i uwierzcie mi ze dzieci gorsze rzeczy opowiadają o swoich rodzicach takzeusmiech.gif nie wspomnę tu nawet jak opisują ich intymne momenty x a nie widzisz różnicy w powiedzeniu, że pan jest brzydki i piegowaty a w powiedzeniu że dziecko jest brzydal , paskuda, a fuuj ,on jest wstrętny? Nie dziwi cię ilość negatywnie nacechowanych przymiotników?

Gość gość
sposób wyrażania świadczy o tym,że dziecko powtarza to co słyszy w domu nie rozumiejąc nawet dokładnie co papla. Dokładnie, jak papuga i katarynka, bezmyślne dziecko i tyle. Koleżnka tez dziwna, powinna to olac i wiecej nie odwiedzać dziczy.

Gość znajoma sie obrazila
pisałam ze nie uważam tego za pyskowanie, ot powiedziała to co widziała A ze ty zniżyć chciałbyś się do poziomu gowniary jak sama to napisalas, to już twój wybór ze się tak degradujesz, na jednym wozku byscie jechały z przekrzykiwaniach TY-TY-TY-TY!! Padlabym widząc taka akcje :D

Gość gość
"ale dostanie za swoje jeszcze nie raz, wystarczy poczekać" a może właśnie dostanie od życia to co najlepsze?

Gość gość
prowo z kategorii matka i dziecko są debilami w tym odcinku.

PROWOKACJA DEBILKI

Gość gość
autorka to dno kompletne i nie ma co winić dzieciaka że burak po matce,

zmykam obiad wstawiać Pa :)

Gość gość
prowo czy nie - chodzi o sens dyskusji. matka ma źle wychowane dziecko i jeszcze z tego dumna

Gość gość
moim zdaniem największym debilem odcinka jest babka od dawania chamstwa za chamstwo, taka która by pobiegła za dzieckiem i dogadała trzylatce żeby jej "w pięty poszło", bo jak ktoś ma niski poziom to można swobodnie wskoczyć na ten poziom, żeby dać mu nauczkę, piękna argumentacja

Gość gość
Za co to co najlepsze, za to ,że już jako 3 latka klepie bezmyślnie natłok przymiotników, ocenia, krytykuje, słabo rokuje na przyszłosć.Za głupia będzie, na ambitne plany.

nie prowokacja, żadna, ale az jestem zdzwiona ile tu przewrażliwionych, wulgarnych ,agresywnych matul przesiaduje , jeeeny, bez kija podchodzić do was jak 3 latka skrzywi się na widok waszego dziecka, skopalybyscie i zakatowałybyście takie dziecko za samą mine . Leczcie się agresorki

Gość gość
Debilem odcinka jest autorka prowo.

Nie prowokacja, spadam robic obiad.

Gość gość
Oczywiście, niech gówniara wie, co się i do kogo mówi.

Gość gość
przecież te wszystkie zarzuty są skierowane do Ciebie, nie do 3-latki.

Gość gość
Debilem odcinka jest osoba czytająca to zdanie!

Gość gość
ta co pisała o odszczekiwaniu 3 latce to twoja córka w przyszłości, też będzie taka że nikomu nie popuści tylko chamstwem będzie się umiała okazać. w sumie tak jak ty. twierdzisz że znajoma bezkrytyczna bo się focha że jej dziecko brzydkie, a ty nie lepsza bo twoje chamowate po mamie

Gość gość
Dokładnie, to ja pisałam całkowicie ironicznie, to właśnie postawa córki autorki w przyszłości Buahahahahah

Gość gość
Witam, jestem postawą autorki córki w przyszłości. Biegam, gryzę i mówię prawdę, a mam już 17 lat. W zakładzie karnym dla nieletnich nie reaguję na terapię. Boję się tej wrednej pani, która dała mi w pięty :( :( :( :(

Gość gość
przecież tu większość wyzwisk poszlo w kierunku dziecka jake ono take i owakie, również wulgaryzmy Sami sobą zaprezentowaliście dno pisząc takie komentarze

Znajoma właśnie zadzwoniła, że do mnie wpadnie dziś z wizytą i że ma ładniejsze fotki. Tym razem robione przez prawdziwego i drogiego fotografa dziecięcego. Małej już powiedziałam, że od dziś bawimy się w coś takiego, że każdą brzydotę nazywamy ślicznością.

Gość gość
a my się bawimy,że na prowo mówimy prawda, na głupotę mądrość, na debilizm dobre wychowanie.Czyli to prawda co piszesz, masz bardzo mądrą córką dobrze wychowaną.Buahahha

Ależ oczywiście, że jest dobrze wychowana. Nawet każdego wieczoru o zachodzie słońca dostaje lanie za grzechy jutrzejsze. W ten sposób może grzeszyć ile chcę, bo wszystko jest odkupione z góry.

Gość gość
wszystkie mamuśki uważają, że ich dziecko to cud, najpiękniejsze i każdy powinien się nimi zachwycać, zabierają na imprezy, wesela, wciskają ludziom do pilnowania i obrażone, ze ktoś się nimi nie zachwyca albo nie chce przypilnować. Wczoraj też tu jedna pisała, że zabrała dziecko na wesele, nie było dla niego miejsca przy stole, bo nie było zaproszone to posadziła na miejscu innego gościa i oburzenie, bo młodzi chcieli, żeby wziela dziecko na kolana, potem znowu oburzenie, bo inni goście nie chcieli pilnować jej dziecka jak chciała isc do wc. A nie daj boze jakby ktoś powiedział takiej mamuscie, ze jej dziecko jest niewychowane, niegrzeczne albo brzydkie, zabiłaby chyba. Zrozumcie mamuśki wasze dziecko to nie jest pepek swiata dla innych i nikogo ono nie obchodzi i nikt się nie będzie nim zachwycal. A to, ze 3-latka powiedziała o innym dziecku, ze jest brzydkie to co z tego??? Widocznie jest, bo dzieci mówią prawdę. Dzieci paplają bez zastanowienia to co pomyślą ale przyjdzie czas, ze nauczą się trzymać jezyk za zębami. Ja tu żadnej winy autorki nie widzę, skąd mogla wcześniej przypuszczać, ze jej córka tak powie. Pewnie już drugi raz tak się nie zachowa, bo się dowiedziała, ze zrobila komus przykrość. Tylko takie durne mamuśki mogą się za cos takiego obrazić.

Gość gość
Koleżanka autorki sama jest sobie winna, że pokazuje zdjęcia swojego gnoma, wiedząc, że nie jest najpiękniejszy...zwlaszcza idac z wizytą do debili powinna sie dwa razy zastanowic kogo prosi o opinię

Gość Tasmanska
a ja tam 3 latce się nie dziwie, ja mam ponad 30che i samej mi się na język ciśnie brzydki komentarz i obrzydzenie na widok niektórych małych paskudek a co dopiero oczekiwać od 3 latki jak dorosłemu ciężko jest udawac zachwyt ohy i ahy A nie daj bog nie wystawić zachwycającego komentarza na fejsie czy nk, to obraza majestatu,ze nic się nie skomentowalo i nie wpadało w zachwyt miliona zdjęć w roznej pozie noga do góry, reka na dol, glowa w prawo,glowa w lewo itd. :o

Gość gość
nie dziwie się , oczywiście wstyd byłoby mi za dziecko ale nier bylabym zla za to co powiedziało, bezmyślny tekst pierwszy jaki slina na jezyk przyniesie i tak jest

Gość gość
Tak gościu 16.08 szczera prawda ! większość niemowlaków jest obiektywnie mówiąc ohydna . Oczywiście dla mamuśki największy pokurcz to cud bo jej itp. A cieszyć się należy że są takie dzieci jak ta mała , normalny człowiek z niej wyrośnie . Dzieci w tym wieku są szczere i to jest normalny stan umysłu . A do tego mówi logicznie i jest asertywna . Czyli normalny dzieciak . Uszy do góry autorko !