Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kłótnia o imić, jak to rozwiązać

Polecane posty

Gość gość

Mamy z mężem problem on się upiera przy imieniu Artur i Remigiusz a mi się te imiona nie podobają! Jemu z kolei nie podoba się ani Dominik ani Fabian ani też nie chce Adriana... Co robić w takim wypadku?

Gość gość
dac imie po jednemu z dziadkow i szlus

Gość gość
O rany, Remigiusz dla mnie tragedia :D Szukajcie dalej.

Gość gość
Bierz Artura. Twoje imiona są niemęskie. A Fabian to imię dobre dla sutenera.

Gość gość
Remik bardzo fajnie

Gość gość
Remigiusz i Fabian moim zdaniem brzydkie. Dominik mi się podoba.

Gość gość
Mnie się podobają imiona wybrane przez twojego męża, nie przez ciebie. Artur, Remigiusz to mocne, męskie, twarde imiona. Pamiętaj, że to imię będzie nosił w przyszłości dorosły mężczyzna, na pewno nie chciałby się nazywać Fabian... Sprawa jest prosta, jeżeli macie dlugie nazwisko do dajesz Artur, a jak krótkie Remigiusz.

Gość gość
Z tych wybrałabym Dominika. Remigusz i Fabian brzydkie, a Artur mi się źle kojarzy.

Gość gość
Fabian jest ładne, takie francuskie. Dobrze brzmi z nim Remigiusz czyli Remik więc może być Fabian Remigiusz lub Remigiusz Fabian. Obydwa i twoje i męża będą użyte

Gość gość
adrian ladnie, artur tez reszta beznadzieja. wymyslcie inne jeszcze az dojdziecie do kompromisu

Gość gość
Jo, najlepiej dajcie Fabian Remigiusz Artur Dominik Adrian Kowalski. I nie będziecie musieli decydować. Fabian ładne? Chyba dla chomika.

Gość gość
fabian to imie dla psa

Gość gość
Fabian, jak dla kolorowej papugi :/

Gość gość
fabian i remigiusz straszne. pamietajcie ze on to imie bedzie nosil byc moze do konca zycia, jak dacie takie imiona to dzieci w szkole beda sie z niego smiac, a dzieci sa naprawde okrutne. remigiusz wydaje sie takie starodawne a u dziecka mojego w klasie byl fabian, to go przezywali fabian pawian. z placzem dziecko przychodzilo do domu, wiec sie zastanowcie jak tym dokladnie bo to nie chodzi o to ze wam sie to podoba i to jest najważniejsze

Gość gość
Macie problemy jak dzieci :O Gdy my wybieraliśmy imię, to gdy jednemu z nas nie podobała się propozycja to zostawialiśmy to i szukaliśmy dalej. Imion jest mnóstwo. Mi się bardzo podobało jedno imię dla córki, ale mężowi nie- to co miałam robić, namawiać go siłą? W końcu znaleźliśmy takie, które bardzo podoba się i jemu i mi.

Gość gość
Byle nie Fabian. Mnie się to imię kojarzy z umięśnionym gejem nasmarowanym olejkiem, który w samych stringach ociera się o innego geja na platformie z parady miłości.

Gość gość
U nas tez byl problem z imieniem. Szykalismy az znalezlismy takie ktore podoba sie obojgu. Bez sensu dawac imie ktore nie podoba sie któremuś z rodzicow. Musi byc takie ktore satysfakcjonuje oboje.

Gość gość
U mnie też był problem z imieniem. Ale dla mnie sprawa była dość prosta. Po ojcu ma nazwisko więc ja wybieram imię, ewentualnie ma prawo nadać drugie imię. Jednak mimo wszystko starałam się dobrać takie które spodoba się mojemu mężowi. I mamy teraz 18 letniego Adama i 17 letnią Gabriellę ( to imię bardzo mi się podobało i tak nazywała się mama mojego męża więc tu wyboru dokonałam od razu)

Gość gość
tyle jest imion ze masakra ... wejdz na jakąs sronę w necie z imiennikiem czy z najpopularnijszymi imionami gdzie podaja znaczenie i pochodzenie, w wielu przypadkach dziecko jakos staje sie takie jak okresla je imie . Sprawdzcie sami na sobie - znaczenie waszych imion a zachowania jakie sa dla was charakterystyczne. Imie wybierzecie napewno :) Moj brat z żoną zrobili sobie z tego zabawę bawili się xyz.... jak przy panstwach miastach i ta litera na ktorej staneli wybierali z nich imiona z imiennika i jest krystian.

Gość gość
hahaha Fabian lol2 , mam takiego kumpla i od dzieciństwa siękazdy nabija :D daj Mściwój i po sprawie:)

Gość gość
Ja miałam mieć Adriana lub Dominika a teściowa mówi ze Adrian to ciężkie imię a tak mi się podobało ..... dałam na imię filip. Jakbym mogła wybrać raz jeszcze byłby Adrian i koniec ! Także stawiaj na swoim.

Gość gość
Adrian lub Dominik, a co myślisz o Tymoteuszu?

Gość gość
No wlasnie Tymek jest ladne,Wojtek i Bartek tez sa fajne...