Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Napisał "siemanko..."

Polecane posty

Gość gość
Jesteś tylko jego workiem na sperme. Czego się spodziewałaś?

Grunt, że napisał :( W sobotę nic się nie odzywał, aaa machnęłam ręką i też nic mu nie bredziłam. Wczoraj dzwonił w dzien, potem nawet nie napisal dobranoc. A dzis wyskakuje z 'siemanko' :(

Gość gość
olej go, nie odpisuj, może zatęskni, chociaż z tego co pisałaś wcześniej to on cię nie kocha, niestety

napisałam, że w taka pogode najchętniej napiłabym sie z nim piwka, a on nic...:/

Gość gość
Ja w zeszłym roku musiałam się przeprowadzić ze względu na pracę - 200km, nie wiadomo było na jak długo. Myślałam że posypie mi się związek bo jak tu pokonywać ciągle te odległości. I zaskoczył mnie mega. Każde możliwe pół dnia jak mógł się wyrwać z roboty to wsiadał w auto i jechał, czasem nawet wiedząc że będę w pracy i pobędziemy razem godzinę. Cieszyliśmy się z tej godziny. Po roku wróciłam do naszego miasta, ale ten rok umocnił naszą miłość bardzo. Udowodnił mi że naprawdę kocha. Wiem że nigdy nie zachowałby się jak twój facet. Niebawem znów się przeprowadzam, ale to już tylko 100 km, to tyle co nic. ;-)

Gość gość
A na dzień dobry i na dobranoc to codziennie pisał, i ja też musiałam, a czasem zapominałam albo nie miałam czasu. Czasami mnie to wkurzało, że jesteśmy daleko a tak trochę na smyczy. Regularnie pisał co robi co je itd. i ode mnie też tego oczekiwał. Ale teraz widzę że to z miłości

No bo on mnie nie kocha. Wiem to doskonale, ale co mogę zrobić jeśli jestem do niego bardzo przywiązana? Nie mogę tak zerwać tej znajomości. Wredny małpiszon, chodzi o tego chłopaka zza granicy?

Gość gość
Ciesz się że nie wpadłaś :P

Gość gość
Odwiąż się, szkoda Twojego życia, zobacz jak się męczysz. Poznasz kogoś innego. Facetów jest jak "mrówków ":-)

Napisałam coś głupiego czy co? Nie odpisuje mi. Spytałam jak tam, czy jest zmęczony po pracy. On napisał, ze podziwia burzę, ja ze tez i że w taka pogodę napiłabym sie z nim piwka :D bo oboje lub lubimy :D a on milczy :(

Gość gość
200 km to tylko okolo 2 godzin jazdy niezbyt odlegla milosc,, moj narzeczony jest 4000km od domu))to jest dopiero proba?zobaczymy nasza wytrwaloosc?:)

mój jest 50 km i co? na głupiego smsa mi nie odpisuje,..kończę to, bo to nie ma sensu. Dzisiaj jak dostałam ten cholerny okres mogę w końcu powiedzieć stop...:(

ale robiliście to tak do końca w Twoje dni płodne? :( masz kontakt z tym chłopakiem?

Po co pisze do mnie skoro po 2 smsach konczy rozmowe? Jest żałosny!!!!! Chciałam tylko mu zasygnalizować, że już z checią bym się z nim zobaczyła (piwko to był nasz taki rytuał i on o tym wie) a jego nnawet nie stać na odpowiedź, że on np. też ma ochotę. widocznie nie ma. Ale jak zadzwoni w piątek to pewnie polecę do niego, jakże by inaczej...;/

odpisał "oczywiście, co robisz?" i co ja mam na to mu napisac? co to kurwa znaczy OCZYWIŚCIE? Nie starczyło mu siły by napisać "oczywiście, ja też. Co robisz?" :( :(

Gość gość
ale jestes pojebana ;DDD

wkręciłam mu że czeka mnie super fajny wieczór 🖐️ niech już sobie sam dopowie resztę

Gość gość
Cynik skpncz pisac sam ze sobą...