Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samol

czy to normalne że kręcą mnie starsze kobiety

Polecane posty

Gość samol

Jestem młody mam 23lata nie wiem czemu ale krecą mnie starsze kobiety w wieku 30-40lat ;) czy są tutaj takie które by mogły się umówić z młodszym facetem? Kobiety z małopolski

Gość konta_ktowy
gościu, mam 22 lata :) mam to samo, od pół roku szukam, szukam i nic... o jednym kontakcie znam ale to od kumpla, więc lipa bo nie chcemy ryzykować problemów u babki, miał farta w pracy. U mnie jest inaczej i tego szczęście nie miałem. Szukam... szukam i szukam....

Gość gość
A co mi taki młody może dać 5 min i już się zleje, a nic innego jeszcze się nie nauczył.

Gość konta_ktowy
Nie każdy młody leje po 5 minutach -.- nie sądzę, żeby taki szukał kontaktu ze starszą.. uf.

Gość samol
Ja też chętnie bym chciał jakaś poznać wkońcu wy nas byście dużo nauczyły ;)

Gość gość
Młody zawsze myśli że jest super bogiem a potem zostaje tylko zwykle pierdolenie bez polotu.

Gość konta_ktowy
Dziwny stereotyp, nie wiem skąd jesteście, że tak myślicie ale jak widać "wasza młodzież" jest gówno warta, że jest tak cwana a w efekcie nieudana ;]

Gość gość
Moja młodzież jest zajebiscie fajna :-) Speszony młody ze zwieszoną głową ze wstydu tak to widzę.

Gość samol
Jeśli jakaś się tu znajdzie w wieku 30-40lat to niech napisze ;) , chyba też są takie kobiety które lubia młodych chłopaków ;)

Gość gość
chłopaczki chłopaczki na goły haczyk :D desperatki może i tak pyszne k(G)ąski lubują się w czymś innym ;)

Bylem dzisiaj na poczcie. Dwa okienka. W jednym jakas lalunia po 20. W drugim starsza od niej . Moze okolo 35-37. Oczywiscie skupilem wzrok na starszej. Mnie tez od zawsze pociagaly starsze kobiety. Moja zona jest ode mnie starsza. Nie wiem. Moze to brak jakiejs milosci od strony matki w dziecinstwie.