Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masaż jako prezent dla znajomej

Polecane posty

Gość gość

czy to fajny prezent??

Gość gość
Nie.

Gość MonikaWAW
Moim zdaniem masaż czy tez jakiś pakiet masaży to bardzo dobry pomysł na prezent. Sama zostałam czymś takim obdarowana. Dostałam od dzieci (mam trójkę) trzy takie kupony na masaże. :) Jestem naprawdę zadowolona został mi tylko jeden! Myślę, że wykupie w tym salonie kolejną serię wizyt. Dajcie spokój, do tej pory niezwykle rzadko pozwalałam sobie na takie przyjemniości, ale teraz chyba się od tego uzależnię ;d Sprawdzcie sobie na mocprezentow.pl

Gość katemiddleton
Korzystałam z Pakietu Love Spa w tym mocprezentow.pl i jestem mega zadowolona! Polecam każdemu. Kiedyś kupiłam voucher w wyjątkowym prezencie i mój chłopak przez pół roku próbował go zrealizować po sześciu miesiącach przepychanek oddali pieniądze i nigdy więcej!

Gość gość
Bardzo fajny pomysl, a jeszcze gdyby ten masaz wykonywal mezczyzna - no coz, mi by pasowalo ;)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Mi by się taki prezent nie spodobał. Nie lubię gdy dotyka mnie ktoś obcy. Zamiast się zrelaksować - byłabym spięta i czułabym dyskomfort.