Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z antykoncepcją

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem, od 2 lat biorę tabletki anty jeanine. Nigdy nie miałam super libida i dużej ochoty na sex, ale jak już się zaczynała gra wstępna to ochota sama przychodziła. Pieszczoty mojego Ukochanego z miesiąca na miesiąc przestały sprawiać mi przyjemność. Chcemy zmienić metodę antykoncepcji z tabletek na coś innego, równie wygodnego, dobrze chroniącego od niechcianej ciąży i mniej inwazyjnego. Prezerwatywy też odpadają bardzo ich nie lubie. Proszę Panie o wypowiedzenie się na temat swoich antykoncepcji, co mi radzicie?

Gość Siorbet
ciąża jest 100% antykoncepcją. My z żoną uprawialiśmy seks niemalże do samego porodu, bez zabezpieczeń i nie zaszliśmy ponownie - urodziło się jedno dziecko.

Gość gość
Po za pigułkami inne metody antykoncepcji są w cipce,czy takie chcesz stosować.Czy jesteś już po porodzie?

Gość gość
Źle znosiłam tabletki, nie miałam po nich ochoty na seks i miałam problem z nawilżeniem w trakcie stosunku. Ginekolog przepisał mi pierścień dopochwowy, sama go zakładam na 21 dni i sama wyciągam, jest bardzo wygodny, mąż w trakcie stosunku go nie czuje, ja też. Nawilżenie i libido znacznie się poprawiły. Przy pierścieniu czasem odczuwam swędzenie w pochwie ale wymycie go i powtórne założenie z globulką np. invagu likwiduje dyskomfort. Po stosunku również wyciągam pierścień i myje go żeby pozbyć się spermy, zakładam pierścień, potem globulkę i mam spokój.

Gość gość
Mam 21 lat, nie mam i nie planuję na razie dziecka, może za 8 lat.

przy problemach z libido dobrze jest kupić jakiś suplement dla kobiet stosujących tabletki antykoncepcyjne, np harmonella, niwelują one skutki uboczne tabletek antykoncepcyjnych - spadek popędu seksualnego, wahania wagi ciał, chronią wątrobę, zanim zrezygnujesz z tabletek możesz spróbować tego typu suplementu

Gość gość
Za 8 lat wiesz jaka duża będzie pociecha zrobiona teraz.