Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zboczona?

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat i od 3 lat regularnie współżyję ze swoim (jedynym niezmiennym) chłopakiem. Układa nam się świetnie, problemem jest jednak moja "wieczna chcica"... Od zawsze pociągały mnie "sprawy dorosłych", w wieku 12 lat zaczęłam sama się zaspokajać. Z czasem było coraz gorzej... Ochota na seks może pojawić się u mnie zawsze i wszędzie, gorzej, że jak najczęściej staram się od razu zaspokoić pragnienie... Nieważne czy jestem w galerii na zakupach, w kinie, czy akurat jedziemy z chłopakiem do szkoły - jeśli nie wymkniemy się oboje w jakieś ustronne miejsce (toaleta, przebieralnia itd.), zdecydowanie jestem w stanie kochać się od razu, nawet w obecności innych ludzi (zdarzyło mi się to parę razy). Masturbuję się kilka razy dziennie, nie mogę powstrzymywać się od tego wszystkiego... To podchodzi chyba pod jakieś zboczenie. Czy jest możliwość "wyleczenia" się z tego samodzielnie?

Gość gość
Przestań się żalić z tego, co mnóstwo młodych chłopaków chciałoby u dziewczyny (w kombinacji z wiernością) mieć.

Gość gość
mogę zostać twoim kochnkiem

Gość młody ogier
mogę Cię porządnie w************.ć i powinno pomóc

Gość gość
W tym wieku to normalne. Myślę że z tą masturbacją to przesada :-) ale widać, masz potrzebę zaspokajania się. Może potrzebujesz wrażeń. Adrenaliny? Najważniejsze abyś była wierna swojemu chłopakowi !!! :-) http://www.bajeczki.org