Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunetka3562

5 latek na wesele strój

Polecane posty

Za 2 tygodnie bierzemy ślub, chodzi o strój dla naszego 5-letniego synka. Chcemy zeby byl elegancki ma garnitur ma tez biało złotą kamizelke podobna do tatusia :) jednak jesli bedzie 30 stopni on sie zapoci. Szkoda dziecka.. w lipcu bylismy u kuzynki na weselu tez bylo goraco i mały mial ciemne rybaczki i biala koszule na krotki rekaw sandalki eleganckie. Teraz wydaje mi sie ze nie wypada go tak ubrac bo to jego rodzicow slub a zdrugiej strony to jest tylko dziecko! Sama niewiem

jesli na ślub własnych rodziców to troszkę nie wypada, chyba ze go ktos przbierze potem. Moja siostra była na weselu u sasiadki i tez miała dylemat czy garniaczek, czy na sportowo no ale poszedł w koszuli w krate i w krótkich spodenkach ... wygladał baardzo fajnie. No ale do sąsiadkia do własnych rodziców to co innego :)

no wlasnie dlatego mam problem.. sprawdzam pogode dlugoterminowa ma byc ok.23 stopnie wtedy by migl isc w garniturku gorzej jak bedzie 35 :/ na sali bedzie klimatyzacja to bez problemu, ale znow na dworze beda dmuchance dla dzieciaczkow i na pewno tam bedzie urzedowal wiec garnitur nie bardzo. Chyba na sali go przebiore na cos eleganckiego ale zwiewnego :)

Gość gość
Ale fajnie, będzie na ślubie rodziców. Moja córka też była na moim ślubie :) ja ubrałam ją strojenie, ale na Twoim miejscu ubrałabym go w spodenki od garnituru i koszulę taką przewiewną, a zarazem elegancką. :)

w lecie na weselach zazwyczaj się przebiera dzieci, bo by sie uparowały w garniaczkach czy balowych sukniach.... dziewczynki maja lepiej :P