Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agbr

czy faceci szanują kobiety z którymi zdradzają żony

Polecane posty

Gość gość
spadaj dziffko ssać kutasa kochanka to może wróci do ciebie jak dokładnie zliżesz soki jego żony z porannego seksu :D:D:D

Gość gość
moj kochanek jak mnie wali to wtedy mnie bardzo chwali

Gość gość
Twój maz sypia z innymi paniami i ty jeszcze mu dajesz? Sama jesteś niezła dzifka.

Gość gość
te zle kochanki,te suki i szmaty......szkoda ze faceci sie tu na ten temat nie wypowiadaja

Gość gość
Zawsze uważałem, że kochanki to kobiety puszczalskie i nie nadają się na żonę.

Gość gość
gość dziś Twój maz sypia z innymi paniami i ty jeszcze mu dajesz? Sama jesteś niezła dzifka. x x qrwo rąbnięta żona to nie dzifka taka jak ty :D

Gość gość
>>>qrwo rąbnięta żona to nie dzifka taka jak ty smiech.gif<<< co każdy ją pieprzy po katach :D:D:D

Gość gość
Ty jesteś jeszcze gorsza bo twój stary pieprzy wszystkie po katach i ciebie też, jesteś w tym samym kregu k****a Żonko p******a

Gość gość
"Twój maz sypia z innymi paniami i ty jeszcze mu dajesz? Sama jesteś niezła dzifka." Żona daje mężowi, bo to jej obowiązek małżeński, przygłupia szmato i pewnie ta żona nie wie, że ty liżesz penisa jej mężowi, bo jakby wiedziała to możesz być pewna na 100%, że jej mąż już nigdy więcej nie dałby ci swoich genitaliów do wylizania, choćbyś nie wiem jak żebrała

Gość gość
Nie dałby a czemu kutas by mu uschnał?

Gość gość
gość dziś Ty jesteś jeszcze gorsza bo twój stary pieprzy wszystkie po katach i ciebie też, jesteś w tym samym kregu k****a Żonko p******a x x ty qrwo jebana przez stado bawołów nie dorastasz do pięt żonom. żaden facet nie chce cię już pieprzyć dlatego z wściekłości atakujesz tu żony.

Gość gość
Dorastam bo pieprze się z waszymi mezami w waszym malzenskim lozku.

Gość gość
dziś to dzifffka zarażona hivem bo ostatni dmuchał ją goryl z zoo :D:D:D

Gość gość
gość dziś Dorastam bo pieprze się z waszymi mezami w waszym malzenskim lozku. xxx Bu hahaha łyknij leki głupia zdziro. :D Swoje małżeńskie łoże mam cały czas pod kontrolą, bo jestem w domu i w domu pracuję, a jak gdzieś wychodzę to razem z mężem :D:D:D Ale kretynka :D:D:D

Gość gość
kobiety,dziewczyny......czy wy w ogole czytacie sibie???? klniecie gorzej niz chlopy spod budki z piwem

Gość gość
Twój stary mnie zaprosił jak wyszlaś do matki. Ha! Ale masz gust plebejski....

Gość gość
a co ponabijać się z głupiej dzifki nie wolno? :D

Gość gość
My się razem z twoim starym z ciebie nabijalismy, że wygladasz jak g***o i słabo dajesz.

Gość gość
Twój stary mnie zaprosił jak wyszlaś do matki. Ha! Ale masz gust plebejski.... xxx Nie chodzę kretynko do matki, tylko jędzę do niej w odwiedziny razem z mężem, albo ona przyjeżdża do nas. Moja matka mieszka kilkadziesiąt km od naszego domu, głupia szmato :D:D:D Wykombinuj lepsze brednie :D:D:D

Gość gość
..dlatego z nim nie sypiam,boję się że mnie czymś zarazi.Bo te co się szmacą zazwyczaj mają jakieś syfstwo.!

Gość gość
Nie byłaś głupia zdziro w moim domu nigdy, bo gdybyś sobie weszła bez mojego pozwolenie toby cię psy zagryzły i już dawno gniłabyś na cmentarzu :D:D:D

Gość gość
No pewnie, ze nie do ciebie tylko do tej wariatki co ściemia, że była w moim domu i bzykała się z moim mężem, jak wyszłam do matki :D:D:D

Gość gość
koteczek11 dziś A kto chciałby wchodzić do Twojego domu?Ja piszę o sobie boję się ze on już dawno złapał jakieś syfstwo. x a o drapie się po jajach?

Gość gość
Nie jesteś nierozlaczna z mezusiem :D a twój stary nie jest zły, dogodzil mi

Gość gość
Nie jesteś nierozlaczna z mezusiem smiech.gif a twój stary nie jest zły, dogodzil mi xxx Dogodził to ci w ZOO orangutan, a ty wyobrażałaś sobie w tym czasie mojego starego :D:D:D

Gość gość
Orangutan to cię mlotkiem n*******lal jak się urodzilas. Jestem umowiona z twoim mężem na przyszły tydzień.

Gość gość
Takiego kochanka co pukał taką chamską żonkę, to nawet bym osranym patykiem nie tknęła... niestety obracamy się w innych kręgach, tak wiec siedź na dooopie i nie martw się o swojego bzykacza. Nawet nie spojrze na ten margines. :P

Gość gość
Orangutan to cię mlotkiem n*******lal jak się urodzilas. Jestem umowiona z twoim mężem na przyszły tydzień. xxx Idiotko do kwadratu dopychana przez orangutana w ZOO w przyszłym tygodniu to nas w Polsce nie będzie, bo wyjeżdżamy z całą rodziną i przyjaciółmi na wczasy :D:D:D

Gość Zosiazośka
Najpierw się śmiałam czytając wasze dialogi, ale z tymi gorylami i orangutanami to jakaś żenada, to już nawet nie śmieszne, ta co to wypisuje o seksie z małpami ma skłonności zoofilskie chyba :O