Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agbr

czy faceci szanują kobiety z którymi zdradzają żony

Polecane posty

Gość gość
Kobiety patrza na wielkosc a nie na gatumek

Gość gość
Zosiazośka dziś Najpierw się śmiałam czytając wasze dialogi, ale z tymi gorylami i orangutanami to jakaś żenada, to już nawet nie śmieszne, ta co to wypisuje o seksie z małpami ma skłonności zoofilskie chyba pechowiec.gif x x mina ci krowo zrzedła jak prawdę o sobie przeczytałaś? :D

Gość Zosiazośka
Zoofilka ile lat konczysz w listopadzie?

Gość gość
Ja to nawet widziałam jak ją goryl pukał przez kraty :D:D:D

Gość gość
Zosiazośka dziś Zoofilka ile lat konczysz w listopadzie? xxx W listopadzie to skończysz ty, bo cię orangutan przygniecie podczas seksu :D:D:D

Gość gość
>>>>>>>Takiego kochanka co pukał taką chamską żonkę, to nawet bym osranym patykiem nie tknęła... niestety obracamy się w innych kręgach, tak wiec siedź na dooopie i nie martw się o swojego bzykacza. Nawet nie spojrze na ten margines. jezyk.gif<<<<<<< takiego marginesu jak jesteś ty to żaden facet nie tknie nawet osranym patykiem dlatego zostały ci tylko te małpy w zoo

Gość gość
Już się gubisz kto co do ciebie mówi debilko hehe

Gość gość
Widocznie te małpy co cie g****iły to za duża trauma hehe

Gość gość
* co cie grzmociły

Gość gość
już nie wiem kto do kogo pisze być kochanką to uwłaczająca sprawa,pogarda,gardzą takimi wszyscy,o jakim szacunku mówimy? na szacunek trzeba sobie zapracować,niektórym zabraknie życia jak puszcza się z żonatym,to ludzie zdjęcia robią i żonie wysyłają,byłam świadkiem jak mądra żona,to zadba o nagrania i towarzystwo ubaw ma na lata komentarze tez pikantne

Gość gość
czy tu jakaś prostytutka " gania" żonkę czy wolną?

Gość gość
moja znajoma zdobył nagranie jak zdzira w jej aucie robi loda jej mężowi a zaraz potem jogo kumplowi z pracy i sprzedała ten filmik i ponoć dobrze na nim zarobiła :D

Gość gość
a teraz pewnie sama osobiście mu robi wspominając tamtą... mogła też podpatrzeć i trochę się przyuczyć, bo jakby sama była w tym bystra, to jej misio nie musiałby szukać gdzie indziej :( słów brak, jakie niektóre są durne.

Gość gość
jak poślubiłaś dziwkarza,to żadnej nie przepuści takie geny i nieczego go nie nauczysz a te filmy,powinna robić każda zdradzana/y ,to jest kompromitacja tych ścierek na zewnątrz często grają porządnych ,a filmy pokazują prawdziwe oblicze kurwy,żenada nie sądzę,ze żona mogłaby dotknąć takie ścierwo ,obrzydlistwo

Gość gość
i robią żony filmy a te ścierki nawet nie wiedzą ze są nagrywane.:D dziś nie pultaj się tak bo nie widziałaś tego filmu a ja tak i żona przy tej ścierce to prawdziwa dama którą się szanuje. chłopy łapali ścierkę za kudły jak już ryjem się nadziała i ja szarpali raz w dół raz w górę a ona na przemian jęczała i charczała :D

Gość gość
mogła też podpatrzeć i trochę się przyuczyć, bo jakby sama była w tym ......,""" a gdzie te szmaty uczą się rzemiosła,? myślałam,ze męskie dziwki są fachowcami w kurewstwie,pomyliłam się

Gość gość022
Nie ma reguły. Mój kopnął w tyłek żonę miesiąc po tym jak zaczęliśmy się spotykać, więc można się domyślić kogo tu nie szanował...

Gość gość
18{09 O mało się nie porzygałam, i taka szmata chce by ja nazwać kobietą wstyd mi za nie

Gość gość
a rozwiódł się dla ciebie? nie sadzę

Gość gość
Gdybyś była dobra w lozku maz nie poszedlby do innej.

Gość gość
nie rozśmieszaj mnie przygłupie

Gość gość022
Rozwiódł się, jesteśmy razem i niedługo bierzemy ślub, tamta czekała 7 lat,aż zlapala go na dziecko, mi oswiadczyl sie o pół roku.

o matko załozyłam ten temat, ale nie sadziłam , że taki poziom osiągnie dyskusja.

Gość gość
a jaki byś chciała poziom? :D

Gość gość
gość022 wczoraj Rozwiódł się, jesteśmy razem i niedługo bierzemy ślub, tamta czekała 7 lat,aż zlapala go na dziecko, mi oswiadczyl sie o pół roku. x taaa jasne rozwiódł się i jeszcze się oświadczył :D już ci wszyscy uwierzyli :D:D i z tego szczęścia całymi dniami i nocami jęczysz na kafe jednocześnie atakując mężatki :D:D

Gość gość
mnie kochanek bardzo szanuje i kiedy chce to calego we mnie pakuje,zawsze mi mowi ze jestem dla niego wszystkim

Gość gość
Nie szanuja ani kochanki ani zony ani siebie.

Gość gość
a my, ja i mój kochanek kombinujemy jak by tu spiknąć mojego męża i jego żonke bo wygląda na to , że pasują do siebie tak jak my i wszyscy by byli zadowoleni ;)

Gość gość
sami się spikną jako świadkowie na sprawach rozwodowych :D

Gość gość
i ty będziesz płacić dożywotnio alimenty swojemu eks mężowi a twój kochaś swojej eks żonie