Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tyniaczek

Ciąża ? ?

Polecane posty

Gość Tyniaczek

Witam :) Ostatni normalny okres miałam 28.06 :/ kochałam się z moim facetem w dni płodne i owulacje ... cykle mam 29-31 dniowe . W tym miesiącu okres spóźnił mi się 3 dni po czym nastąpiło plamienie 3 dniowe . W pierwszym dniu plamienia zrobiłam test ciążowy i nic ( negatywny) . Przed plamieniem miałam objawy jak na okres i myślałam że przyjdzie normalnie a tu nic . Zawsze miałam w pierwszych dniach obfity okres i bolesny a tu nic ... Myślicie że to może być ciąża ? Nie wiem czy robić jeszcze jeden test czy nie . Pomocy ! Bardzo pragnę dziecka :)

Gość gość
Sama staralam sie o dziecko dwa lata. W tym czasie organizm z tego mojego pragnienia dziecka płatał mi rozne figle. Przez internet nikt ci ciazy nie potwierdzi lub nie wykluczy. Ja na twoim miejscu zrobilabym kolejny test lub poszla poprostu na bete , wtedy będziesz wiedziala na 100% i nie będziesz sie zadreczac czy jestes czy nie.

Gość inner
Jeden test tym bardziej Ci nie potwierdzi, ja zrobilam 3, zeby sie dowiedziec na 100% ze bylam w 3cim tygodniu. Znajoma miala okres do 5go miesiaca ciazy i chodzila na aerobik bo przytyla i brzuch jej urosl:P tak wiec nie boj sie tylko zrob porzadne badani.

Gość gość
najlepsza beta :) bo testy mogą sie pomylić :) ale zycze zeby sie udalo ;*