Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołek90

5 tydzien ciazy brak objawów

Polecane posty

Gość fiołek90

Witam, wlasnie dzis dowiedzialam sie ze jestem w ciazy, prawie nie mam objawow oprócz braku okresu, a jakie w mialyscie?

Gość gość
masz jeszcze całą ciążę na objawy, więc się ciesz że nie wisisz z głową nad muszlą

Gość __Kreska__
W 5 tygodniu też się dziwiłam i chwaliłam że nic mi nie jest ;) Teraz jestem w 12 i dzień zaczyna się i kończy obserwacją wnętrza muszli klozetowej .. także ciesz się póki możesz ;)

Gość gość
Haha, ja do 7tego się czułam rewelacyjnie i mówiłam, że ciąża to nic. A potem dojechać do pracy nie mogłam bez przystanków na rzyganko. No ale nie każda ma mdłości.

Gość gość
to sie ciesz póki mozesz

Gość gość
a co myślałaś, że w 5tygodniu będziesz miała wywalony brzuch i bóle kręgosłupa? takich objawów doszukują się jedynie powalone staraczki, którym w tym cyklu staranek już na pewno się udało, bo im brzusio urósł :O poczytaj trochę o tym jak zmienia się ciało kobiety w ciąży to coś będziesz wiedziała.

Gość gość
też na tym etapie nie miałam żadnych objawów. Teraz jestem w 30 i nadal ic (oprócz brzucha i ruchów ;))

Gość gość
Wczesna ciąża To dlatego. Jeszcze trochę i się zacznie ...

Gość fiołek 90
dziewczyny pytam was o wasze objawy w 5 tyg, moja znajoma jeszcze nie widziala ze ejst w ciazy a miala wszytkie objawy ciazy i nastepna tak samo, to moja czysta ciekawosc, bardzo sie ciesze ze jak narazie przechodze to bardzo dobrze, oby tak dalej

Gość gość
w pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawow nie wiedzialam co to sa poranne mdlosci teraz jestem drugi raz w ciazy pierwsze 12 tygodni nic mi nie bylo juz sie cieszylam znow bajkowa ciaza bez zadnych dolegliwosci no i od 12 tc sie zaczelo mdlosci ciagle wymioty masakra teraz jestem w 24 tc i codziennie rano ogladam muszle klozetowa na dzien dobry wiec sie ciesz ze narazie ci nic nie jest

mi przy drugiej ciąży tylko dwa razy zrobiło mi się nie dobrze w około dwa tygodnie od zaplodnienia gdyby nie brak okresu to bym nie wiedziała że jestem w ciązy bo pierwszy test wyszedł negatywnie ale jednak brak okresu mnie niepokoił i więc po dwóch tygodniach zrobiłam drugi a do lekarza poszłam dopiero w 9 tygodniu potwierdził ciąże a objawów nie było :)

za to pierwsza ciąża była masakryczna w ciąże zaszłam 8 czerwca a 19 już rzygałam jak kot, piersi mi urosły i schudłam 3 kg, mdłości ustąpiły dopiero na początku września i wtedy zaczął się apetyt i tycie. Morał z tego taki że dziewczynki bardziej dają o sb znać a chłopcy siedzą grzecznie i się tak nie buntują chociaż moja koleżanka do 3 miesiąca nie wiedziała że jest w ciązy (miała nieregularne miesiączki) i mimo to urodziła dziewczynkę :)

Gość fiołek90
a powiedzcie mi dziewczyny bo slyszalam takiezdanie im gorzej przechodzi sie ciąże tym ona sie lepiej rozwija?

Gość gość
5 tydzien to masz terminna kwiecien?

Gość gość
Nie jest to prawdą. Brak objawów może świadczyć o tym, że ciąża się nie rozwija, ale nie zawsze tak jest, bo mnóstwo prawidłowych ciąż nie daje objawów. A już mówienie, że im więcej objawów tym lepiej, to głupota.

Gość misia be
Cześć dziewczynki :-) cieszę się że Was znalazłam! Jeśli mój wynik bHCG (dosc niski bo 6,89) oznacza upragnioną ciążę to jest to mój 5 tc. Niepokoją mnie tylko trochę male brązowe plamienia tak ok 3 - 4 w ciągu dnia. Gin przepisał mi Dupharon i zobaczymy... Wszystko wyjdzie po weekendzie bo idę na kolejna betę. A czy Wy tez zaobserwowalyscie takie plamienia? I trochę pobolewa mnie podbrzusze ale to nic szczególnego w porównaniu z bólem przy @ dobrej nocki :-*

W pierwszej ciąży, prócz braku miesiączki, nie miałam żadnych incydentów typu mdłości, wymioty, bóle. Od 30 tygodnia miałam czasami lekką zgagę. Syn rozwijał się dobrze, urodzony po terminie. W drugiej ciąży miałam horror. Mdłości, wymioty, bóle pleców, skurcze nóg, zgaga praktycznie od 7 tygodnia. Córka urodzona przed terminem, z hipotrofią

Gość gość
ale durne baby , narzekać , że się nie ma objawów ciąży... ja się tam cieszyłam,że nie miałam, bo początek ciąży znosiłam bardzo łagodnie. później się zaczęło.