Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość landrynka92

testy a ciąża ?

Polecane posty

Gość landrynka92

Ostatni okres miałam 30.06. i do dziś @ nie widać. Cykle od roku mam regularne co 21-22 dni. Według lekarza cykle są w normnie i wgl. ale nie o to tu chodzi ;) Od razu po @ były przytulanki , teoretycznie @ miałam dostać w tedy kiedy byłam nad morzem nawet po buzi mnie trochę wysypało, kłucie w jajniku, humorki, ból głowy, ból piersi. A tu nic . Pryszcze z buzi zeszły jajniki pobolewają do teraz, ból piersi też ma. Pare razy miałam tak że po ciężkim wysiłku w pracy brzuch mnie bolał tak że musiałam usiaść. Kilka razy obudziłam się z zgagą. I zaułważyłam że szybko się męczę? No i tak... zrobiłam 3 testy. Jeden pierwszy, druga kreska wyszła jasna ale widoczna, a dwa pozostałe negatywne. No i nie wiem co o tym myśleć . Do gina dopiero na przyszły tydz. Czy możliwe jest abym była w ciąży a testy negatywne ? Może troche chaotycznie napisane ale nie wiem co o tym myśleć ;)

Gość gość
jak jeden wyszedl pozytywny to mozliwe ze ciaza, zrob inny albo idz na badanie krwi

Gość gość
powiem tak, że byłam w 5tc a 3 testy wyszły mi negatywne, nie mam pojęcia do dzisiaj dlaczego. Być może były wadliwe, albo stare, albo nie wiem.... Ból w podbrzuszu taki jak na okres miałam do 10tc dlatego brałam luteinę na podtrzymanie ciąży. Na Twoim miejscu ograniczyłabym alkohol i zaczęła brać profilaktycznie kwas foliowy, bo najprawdopodobniej jesteś w ciąży. Tym bardziej, że okres miałam regularny a tutaj taka długa przerwa, dodatkowo jeden test wyszedł pozytywny, także już jest coś na rzeczy. Pozdrawiam i gratuluję! :)

Gość gość
idź po prostu na bete prywatnie. A wszystkie byly z porannego moczu czy tylko ten pierwszy? moze masz jeszcze za mało hormonu i nie wykrywa.

Gość gość
Nie, od przytulania się nie zachodzi.

Gość gość
drugi z pierwszego moczu a trzeci w południe zrobiłam

Gość gość
i tak jak ktos wyzej pisal kwas foliowy koniecznie w razie czego.

Gość landryka92
te ''inne'' przytulania ;P

Gość landryka92
to ''inne'' przytulanie ;P

Gość gość
przy tak wczesnym etapie to największe stężenie jest w moczu porannym po nocy a te potem to już mogą mieć za malo hormonów. mi wyszly 2 testy pozytywne jak mi się okres spóźniał 2 dni czyli był 30tydzień cyklu. ale jak poszlam na bete to mialam juz 1065 więc szybko mi hormon wzrósł :)

Gość landryka92
Gdzieś na internecie wyczytałam że dziewczynie pozytywny test wyszedł w 8 tc. Nie wiem jak to możliwe ale każdy organizm w sumie jest inny. jutro lecę po kwas foliowy.

Gość gość
30 dzień cyklu tam miało być w 30 tygodniu to ja obecnie jestem hehe