Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogłam uszkodzić małeństwo

Polecane posty

Gość gość

Witam mam takie pytanie. Ostatnio jadac samochodem poczulam jak malenstwo dosłównie wpycha mi nóżke albo raczke pod biustem obok żeber. Chcialam sprawdzic i delikatnie wcisnelam palcem brzuch w tym miejscu i poczulam albo raczke albo nozke. Teraz pytanie zasadnicze - czy moglam w ten sposob zlamac albo uszkodzic dzieciatku cos? nawet jak lekko przycisnelam ? wiem durnam ale to tak przy pierwszym dziecku sobie chcialam podotykać i teraz o sie zastanawiam. Wiem ze dzieciatko ma tam ochrone ale zawsze to ten niesmaczek:(

Gość gość
nic się nie stało, nie martw się.

Gość gość
bo sie kurcze boje ze jak przycisnelam nie daj Boziu do żębra to złamałam coś malutkiej :(( no fak faktem ze mala kopie jak szalona na wszystkie fronty:)

Gość gość
Myślę że nie powinnaś nic mu zrobić :) przecież dzieli cie dość gruba warstwa. Ja też tak starałam się "wyłapać" taki moment gdzie mogę dotknąć :) w razie czego idź do lekarza i się dowiedz jak będzie cię to tak nurtowało ;)

Gość gość
a pewnie ze pojde, najwyzej wyjde na histeryczke ale mysle ze to normalne i lekarze sa do takich przyzwyczajeni:)

Gość gość
Pewnie ze nic jej nie zrobiłaś, spokojnie. Wyobraź sobie ze moja ciotka miała chyba 44 lata jak dostała strasznych krwawien i boli takich ze załatwiała od pielegniarek te maty na łóżko po porodzie bo podpaski od razu przesiakały a bol taki ze lezała cały czas. i jak tak lezała to sobie cos wymacała i faktycznie jakiś miękki guz tak ze jak uciskała po jednej stronie to przemieszczał się na drugą i kurde sama to dotykałam. w koncu poszła do ginia i okazało się ze ten uciskany przez nią guz ma prawie 4 miesiące i był dziewczynką. nie raz kobieta na brzuch upadnie i nic się nie stanie a co dopiero taki ucisk

Gość gość
Dzieki jakos sie spokojniejsza zrobilam;))

Gość gość
nie panikuj nic nie zrobiłaś napewno, mi też dzidziuś czasami tak robi i zawsze rozmasowuje albo naciskam