Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

STRACH PRZED CIĄŻĄ

Polecane posty

Gość gość

27.06. kochałam się z chłopakiem pierwszy raz, seksem w sumie nazwać tego nie można, bo zbyt mocno mnie bolało i nie było pełnego aktu, do wytrysku także nie doszło, ale oczywiście użyliśmy prezerwatywy. Próbę powtórzyliśmy 29.06. niby się udało, ale chłopak nie doszedł we mnie. Później powtórzyliśmy to 5.07. Kazałam mu sprawdzić czy prezerwatywy nie pękły, wszystkie 3 były całe. Okres dostałam 8/9.07 i trwał on do 13.07. czyli w sumie normalnie, zgadzał się nawet z obliczeniami według mojego kalendarzyka. Od tamtej pory nie uprawialiśmy seksu, ale bawiliśmy się w inny sposób, jednak wydaje mi się, że uważaliśmy. Partner gdy czuł, że już niedługo... to tamował wytrysk chusteczkami, papierem, itp. Nie było bezpośredniego kontaktu spermy z moją pochwą. Ale zastanawiam się czy któreś z nas nie mogło przenieść tego palcem, on gdy się poprawiał i później dotknął mnie, albo ja sama jak go pieściłam, a później przypadkiem siebie dotknęłam. Okres powinnam dostać 3 albo 4.08. dziś jest 5, to zaledwie dwa dni, ale jednak się spóźnia... Czuję, że mam powiększone jajniki :/ Strasznie się tym stresuję, pomóżcie...

Gość gość
ilr masz lat?

Gość gość
Zrob test i bedzie wszystko jasne...

Gość gość
Jak tak dalej będziesz wariować, schizować a przez to stresować się, to i 10 dni się opóźni! Chill!Skoro się zabezpieczałaś to oddychaj spokojnie. Pomyśl może o tabletkach na przyszłość, bo w takim stanie to po każdym jakimikolwiek zbliżeniu będziesz miała urojenia o ciąży.

Gość gość
boisz się jednej kreski? nie możesz mieć dwóch. Co za dziwne dzieci..

To dlaczego się spóźnia? Nie miałam ani stresu, ani nie stosuję żadnej diety, ani nie brałam leków. Co jest powodem tego?

Gość gość
bzdura. stresów nie miałaś? a kto teraz panikuje? to starczy, żeby spóźnił Ci się okres nawet o 2tygodnie

Gość gość
żeby okres się spóźnił nie musi być zawsze powód. przestań panikować to przyjdzie.

No fakt, teraz się strasznie stresuję i panikuję. Ale to silniejsze ode mnie, nie umiem się zająć niczym innym, odciągnąć myśli. Co chwila chodzę i sprawdzam. Jest strasznie... :/

Gość gość
Nie dociera do Ciebie, że nie jesteś w ciąży? Weź się w garść.

Niby to wiem, ale ogarnąć się ciężko. Zalogowałam się tutaj, bo nie mam z kim o tym pogadać, a przyznam się szczerze, że liczę na Waszą wyrozumiałość i trochę wsparcia :)

Gość gość
Autorko spokojnie wyluzuj się, a okres do Ciebie przyjdzie. Za bardzo się nakręciłaś i stąd to spóźnienie. Ciąży z tego nie będzie, musiałabyś głęboko do pochwy wepchnąć paluszka ze spermą.

Najlepsze jest to, że w trakcie wydaje mi się wszystko ok. A teraz jak schizuję to zapomniałam szczegółów i sama dopisuje sobie różne scenariusze. Mówię Wam PARANOJA! ://