Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulekxoxo

pomóżcie :) ciaaaaza!

Polecane posty

Gość kasiulekxoxo

Witam Wszystkich, Na imię mam Kasia i weszłam na forum gdyż potrzebuję wsparcia. Mianowicie pragnę mieć dzidziusia wraz ze swoim narzeczonym. Wyliczyłam sobie dzień owulacji (byl to 21lipca) i w ten oto dzień mój facet to we mnie zrobił i tylko w ten dzień plodny. Mój cykl ma ok 28/30 dni więc wczoraj najwcześniej powinnaam dostać okresu, ale jeszcze nie ma i mam nadzieję, że nie będzie. Ostatnimi dniami jestem strasznie zmęczona i jest mi okropnie duszno... Zdążyły mi się także mdłości ale nie wiem czy to nie moja wyobraznia. Boję się rozczarować i ciągle sprawdzam czy przypadkiem nie dostałam okresu bo dziwnie pobolewa mnie brzuch :(( wiem, że nie jest tak łatwo zajść, ale mam ogromną nadzieję.. Co o tym myślicie? Doradzcie mi:)

Gość gość
Taaak mdłości w tygodniowej ciąży. Dziewczyno jesteś tak poddenerwowana tą ewentualna ciążą, że ci się mózg lasuje. Zluzuj i poczekaj tydzień. Jak @ nie będzie to zrób test.

Gość kasiulkaxoxo
troche kultury, a jeżeli masz odpowiadać tak chamsko to się nie udzielaj wcale :) Poczytaj sobie, że wymioty zdarzają się w pierwszych tygodniach, a poza tym moja siostra dokładnie tak miała więc się tak nie spinaj bo Ci żyłka peknie :)

Gość gość
autorko, chyba naprawdę powinnaś wyluzować, poprzednia wypowiedź nie była wcale chamska. Może rzeczywiście już Cie hormony zaczynają roznosić. Pamiętaj, że stres szkodzi potencjalnej ciąży. Ja też uważam, że po terminie spodziewanej miesiączki powinnaś zrobić test, i tyle

Gość gość
ja jak się stresowałam ciążą-ale dlatego że jej nie chciałam, okres spóźnił się tydzień. zrób test nawet teraz i będziesz wiedzieć. Co do duszności, mdłości i zmęczenie w upały dla mnie to norma, więc to wcale nie objawy ciąży.

Gość gość
a moze byś o ślubie najpierw pomyślała? a nie tak na kocią łapę.

Gość kasiulkaxoxo
zabieram się za ten test, ale boję się rozczarowania :(

Gość gość
na objawy za wcześnie, najlepiej poczekać; ja dwa razy byłam w ciąży - pierwsza bezobjawowa oprócz rosnącego brzuszka i niesamowitego zaostrzenia węchu, druga - od pierwszych tygodni wymioty do 7 miesiąca aż ;-( mdłości tak koszmarne... kolki nerkowe ;-(

Gość kasiulkaxoxo
a Ty co? ksiądz czy zakonnica? Myślałam, że będzie tu trochę życzliwych osób, ale niestety widze, ze większość pluje jadem :) Skoro napisałam, że jest narzeczonym to chyba logiczne, że myslę o ślubie nieprawdaż ? Czytanie ze zrozumieniem się kłania, pozdrawiam :)

Gość gość
Oj, tam większość zaraz. Dewotką się nie przejmuj:) Zrób ten test i już. A i tak, nawet jak wyjdzie pozytyw to dopiero początek drogi do upragnionego bobasa, niestety oczarowanie może spotkać nas na każdym etapie starań.

Gość kasiulkaxoxo
Wiem, wiem.. Zrobię go pojutrze rano :) Jak wyjdzie pozytyw to będę najszczęśliwsza pod słońcem i zrobię wszystko żeby urodzić zdrowego maluszka :))

Gość gość
Tak trzymaj:)

Gość gość
dlaczego nie zrobisz teraz?

Gość kasiulkaxoxo
ponieważ chcę test zrobić rano tak jak powinno się to robić, a dopiero jutro w południe będę w mieście gdyż jestem zza miasta i nie mam dostępu teraz do apteki :)