Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od którego tygodnia kompletowałyście wyprawkę

Polecane posty

Gość gość

jak wyżej

Gość gość
jakoś od 4 miesiąca. Może i wcześnie, ale jak w28tyg. wylądowałam w szpitalu na podtrzymaniu, to chociaż wszystko miałam kupione.

Gość gość
ja jestem w 13 tyg i powolutku kupuje te male laszki bo nie moge sie oprzec;) nie wierze w przesady a pozatym nie stac mnie na kupno wszystkiego na sam koniec takze wedlug uznania;)

Zależy czy pytasz o typową wyprawkę tzn: butelki, pampersy, gryzaki i te wszystkie wcale nie słodkie rzeczy to w 8 miesiącu. A jeśli chodzi o ciuszki to od samego początku, czyli 5 tydzień. Wystrój pokoju maluszka tak gdzieś w 3/4 miesiącu. Wózek w 8, tak samo jak fotelik

Pierwsze ciuszki kupilam po prenatalnych, kolo 13 tygodnia. Reszte stopniowo dokupywalam. Wozek, fotelik zamowilismy w 5 miesiacu. W 6 miesiacu, kiedy okazalo sie ze tylko lezac dotrwam do terminu kupilam przez internet wiekszosc rzeczy typu reczniki, rozki, butelki, lozeczko itp. Maz pomalowal pokoj, skrecil lozeczko a ja rowno 2 miesiace przed terminem urodzilam synka. I dziekowalam bogu ze kupilam wszystko wczesniej, bo po porodzie nie mialabym na to czasu bo kursowalam pomiedzy domem a szpitalem. a juz w ogole nie wyobrazam sobie kupowac wszystkiego z noworodkiem w domu.

Gość gość
Uf ja mialam zaczac pod konoec 5msc a w polowie 5msc moje dziecko zmarlo. Ja jednak pod koniec ciazy wole zrobic zakupy z reszta mam takiego meza ze da rade. Wczesniej nie ma sensu