Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośććć ale ona

zakochałam się nosz ... mać

Polecane posty

Gość gośććć ale ona

super samopoczucie, ale nie wiem czy cos z tego bedzie :( mialam sie nie zakochiwac a wyszlo jak zawsze....

Gość gość
Mam od dzisiaj tak samo jak ty. Pod spodem mój wpis z innego działu. Myślę o tym cały czas i nie mogę przestać myśleć. Chyba zwariuje chociaż wiem że to głupie. Dzisiaj jeszcze jakoś zasnę bo już jestem pijana ale jutro nie wiem co będzie. Lepiej się nie zakochiwać w kimś kogo mozna juz nie spotkać więcej. Temat może banalny, ale nie mogę przestać o tym myśleć i piszę licząc że uda mi się pogadać z osobami, które miały podobnie. Otóż dzisiaj w tramwaju widziałam chłopaka a w zasadzie faceta bo wygląda na sporo starszego ode mnie. Spotkałam go już kiedyś przypadkiem i widziałam, że kątem oka na mnie zerkał. Tym razem siedział na przeciwko tylko w pewnej odległości ode mnie. Czułam, że mnie obserwuje a w zasadzie stara się obserwować bo oddzielała nas jakaś baba. oczko.gif Jak wysiadła nasze spojrzenia spotkały się i to był szok, coś co mi się wcześniej nie zdarzyło. Mam 24 lata i powodzenie u facetów, z paroma się nawet spotykałam, ale zawsze brakowało tej pewności. A tutaj pomyślałam że to jest przecież mój ideał. Dobrze zbudowany, ale nie jakiś mięśniak, męskie rysy twarzy I te niebieskie oczy nie jakieś rozmemłane, ale takie władcze. oczko.gif Uśmiechnęłam się lekko i wydaje mi się, że on też. Niestety musiałam wysiadać na następnym przystanku. Teraz upijam się sama myśląc tylko o tym żeby jak najszybciej go znowu spotkać. Najlepiej gdzieś na mieście, nawet jakby nie podszedł to sama bym zagadała. Ale wiem że to raczej nierealne. Czy którejś z was udało się spotkać później osobę poznaną w ten sposób i coś z tej znajomości wyszło? Na różnych gburów którzy mnie podrywali natrafiałam potem nie raz, ale znając moje szczęście to tego wymarzonego już nie spotkam.

Gość gość
ja tez tak mialam.