Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jakies dziwne objawy

Polecane posty

Gość gość

Za tydzien mam miesiaczke ale ostatnio chyba pojawila mi sie grzybica chyba bo nie jestem pewna mam dziwne bole brzucha i troche pieczenia oprocz tego mam apetyt na potrawy ktorych bym wczesniej nie tknela i mam wilczy apetyt czuje sie slabo mam dusznosci jestem zmeczona boli mnie glowa niedobrze a moze to ciaza?czy gdzybica? sex uprawialam 3 dni temu od 11 lat biore tabsy nigdy nie zapomnialam tabl wiec powinno byc ok, czy isc do lekarza?

możesz na wszelki wypadek do ginekologa iść, ale dopiero po miesiączce, na świąd kup sobie jakąś maść albo provag żel, dostaniesz bez recepty a na świąd pomaga

Gość gość
Jak cię zaraził grzybkiem to teraz zbieraj.Jest sezon grzybowy.

Gość gość
zrób sobie test ciążowy i badania krwi, także próby wątrobowe - przy tak długotrwałym stosowaniu pigułek warto raz za czas takie badania sobie zrobić. Zastosuj także przez siedem dni ale na noc invag dopochwowy, który pomoże jeśli podejrzewasz u siebie infekcję bo przywraca odpowiednią mikroflorę bakteryjną w pochwie.

Gość gość
Mix objawów, po których można się doszukiwac przeróżnych chorób, tylko po co. Jedyny konkret to pieczenie, rozumiem, że miejsc intymnych. Zastosuj probiotyk dopochwowy, który szybko odbuduje florę pochwy i byc może zablokujesz rozwój infekcji. Przy tabletkach to częsty problem. Ja doraźnie stosowałam Lactovaginal, żeby wlasnie tą florę podreperować zaraz przy pierwszych objawach.

Gość Agula8
z grzybicą może być związane chyba tylko to pieczenie miejsc intymnych bo cała reszta raczej nie bardzo.Miałam kilka razy w życiu grzybicę i nigdy podobnych dodatkowych deligliwości.Może to ogólne chwilowe osłabienie i stąd też infekcja. Mnie pomaga invag na noc przez tydzień i clotriamzolum krem przez 10 dni, a poza tym możesz sobie zrobić morfologię.